Mars
Pedigree száraztáp felnőtt kutyák számára marha&baromfi 15kg
  • Cikkszám: 276786
Mars

Pedigree száraztáp felnőtt kutyák számára marha&baromfi 15kg

  • Cikkszám: 276786
17 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
174 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 1 167 Ft / kg
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Márka
Pedigree
Kiszerelés
15 kg
Életszakasz
Felnőtt
Íz
Baromfi, Marha

A Pedigree teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyaeledel mindennapi fogyasztásra. A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével kifejlesztett Pedigree Száraz kutyaeledel rendelkezik minden alapvető tápanyaggal, amely támogatja az optimális emésztést, egészséges bőrt és szőrzetet, a természetes ellenállóképességet és a fogak védelmét. Az ételdarabkák különleges állaga segíti a felnőtt kutyák fogainak a tisztítását és támogatja a fogak védelmét, ezért ideális kiegészítője a mindennapos fogápolásnak.

Részletes ismertető

A Pedigree-nél hiszünk abban, hogy a kutyák jót tesznek velünk. Csodálatos ártatlanságukkal minden nap előcsalogatják a bennünk rejlő jót. A Pedigree az ízletes és egészséges kutyaeledelek és jutalomfalatkák teljes kínálatát nyújtja, amely mindent megad a kutyáknak, biztosítva a kitörő életörömükhöz nélkülözhetetlen energiaellátást. Így a gazdik táplálékkal hálálhatják meg kutyájuk jóságát nap mint nap. A széles választékú, teljesértékű, ízletes és kiegyensúlyozott kutyaeledelekkel a Pedigree mindent megad, ami csak kell a kutyák boldogulásához. Ételeket, amelyek annyira ízletesek, hogy a kutyák alig győzik csóválni a farkukat és szemmel láthatóan gyarapodnak tőlük.

Érdemes a táplálék mennyiségét a kutya aktivitásának, fajtájának és életkorának figyelembevételével megállapítani. Étrendváltáskor érdemes bizonyos átállási időt hagyni, hogy kedvence alkalmazkodjon az új eledelhez. Amennyiben az etetéssel kapcsolatban kérdése merülne fel, látogasson el a www.pedigree.hu oldalra, vagy hívja információs vonalukat. Mindig gondoskodjon megfelelő mennyiségű friss ivóvízről kisállata számára. Javasolt etetési mennyiség átlagos testsúlyú és kondíciójú felnőtt kutyák számára (lásd a csomagoláson).

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés