Coccolino
Coccolino Fresh Sky illatosító kendő szárítógéphez, 20 db
  • Cikkszám: 267530
Coccolino

Coccolino Fresh Sky illatosító kendő szárítógéphez, 20 db

  • Cikkszám: 267530
1 539 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
15 Pont
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 77 Ft / db

Alaptulajdonságok

A Coccolino Intense Fresh Sky szárítógépbe való illatosító kendő Fresh Sky illata rögtön megtalálja a helyét a mindennapjaidban. A Fresh Sky friss illatával ruháid hosszú ideig kellemesen illatoznak majd.

Részletes ismertető

1970-ben született Németországban, mégpedig egy lelkes reklámszakember ötlete nyomán. Coccolino már kora ifjúságában bejárta Európát – többek között felbukkant Franciaországban, Hollandiában és Ausztriában is. Magyarországra 1993-ban érkezett meg, és hamar jó ismerősünkké vált. Az Unilever Celan Future nevű program 2030-ra teljesen kivonja a fosszilis anyagokból készült kemikáliákat az Unilever tisztító- és mosószereiből, mellyel új lehetőségeket teremt a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére. A háztartás-vegyipari üzletág azért hívta életre ezt az úttörő innovációs programot, hogy alapjaiban változtassák meg kedvelt tisztító- és mosószermárkáik előállítási, gyártási és csomagolási módját.

Ismered azt az érzést, amikor a szárító használata után a ruhákból elillan az öblítőszer minden illata és frissessége? A Coccolino illatos szárító lapok kellemes illatot és virágos tónusú frissességet adnak a ruháidnak, csipetnyi citrus gyümölcs aromával és az egzotikus fák kellemes illatával kiegészítve. A szárítóba alkalmas lapok a varázslatos illattal együtt hosszantartó puhaságot és selymességet adnak a ruháidnak, ezen felül csökkentik a ráncok és a statikus töltés számát, amelyek a ruhák szárítása közben keletkeznek. Az igazán hosszantartó frissességért minden szárítási ciklushoz adj hozzá egy Coccolino illatos szárító lapot. A lapot egyszerűen tedd be a nedves ruhák tetejére, kapcsold be a szárítót a szokásos módon és hagyd magad elragadtatni az intenzív illattal és frissességgel.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés