Vileda
Vileda Infinity Flex kihúzható szárító (V22965)
  • Cikkszám: 279423
Vileda

Vileda Infinity Flex kihúzható szárító (V22965)

  • Cikkszám: 279423
24 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
249 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

A Vileda Infinity Flex tökéletes, rugalmas megoldást kínál a teregetésre. Bármennyi és bármekkora mosnivalói is legyenek, ez a nagy méretű ruhaszárító tökéletesen alkalmazkodik az igényeihez.

  • Összesen akár 30 m szárítófelülettel rendelkezik, így családok számára is tökéletes
  • Teleszkópos központi váz, amely 117 cm-ről 205 cm-re bővíthető
  • Magas oldalsó szárnyak: így a hosszú ruhadarabokhoz is ideális
  • Nagy és rendkívül ellenálló huzalok
  • Nagyon stabil és könnyen használható
  • Összeszerelve kapható a könnyű és kényelmes használat érdekében
  • Beltéren és a szabadban egyaránt könnyen felállítható

Részletes ismertető

A Vileda Infinity Flex ruhaszárítóval a teregetés kényelmesebb lesz, mint valaha. A rugalmasan használható, kihúzható ruhaszárító összesen 30 m szárító felületet biztosít a kényelmes és praktikus teregetéshez. Asztalterítőket, ágyneműt vagy egyéb, nagy méretű textíliákat szeretne kiteregetni? A (117 cm-ről 205 cm-re kihúzható) teleszkópos központi váznak köszönhetően a nagy méretű textíliák is könnyen elférnek anélkül, hogy össze kellene hajtani őket. A váz 1 méter magas, ezért nem kell attól félni, hogy a ruhák a padlót súrolják.

Ha pedig még több helyre van szüksége, az új, nagy méretű oldalsó szárnyakon a leghosszabb ruhadarabok, például nadrágok vagy hosszú ruhák is elférnek. A kisebb ruhadarabokat, például zoknikat vagy fehérneműket gyorsan, csipesz használata nélkül kiteregetheti a zoknitartóra.

Kihúzható és rendkívül tartós

Az új technológiának köszönhetően a teleszkópos huzalok rendkívül ellenállóak, tartósak és vastagok. A vastag huzalok enyhébb nyomokat hagynak a ruhákon, így a vasalással is időt takaríthat meg. A ruhaszárító akkor is szilárdan áll a stabil, párhuzamos lábakon, ha teljesen ki van hajtva és meg van pakolva. Az új, praktikus illesztések teljesen összeszerelt állapotban vannak, ami tovább növeli a stabilitást és megkönnyíti az Infinity Flex összecsukását és szétnyitását, továbbá a biztonság érdekében a véletlen összecsukódást is megakadályozza.

Ha pedig a szabadban szeretne teregetni: a Vileda Infinity Flex ruhaszárító acélból és alumíniumból készül, és bármilyen környezetben használható. Csak ne felejtse el bevinni, miután megszáradtak a ruhái. Így meghosszabbíthatja a termék élettartamát, mivel a zord időjárási viszonyok az acélt is kikezdhetik.

A nagy méretű ruhaszárító két kerékkel is fel van szerelve, melyekkel a megpakolt szárítót is kényelmesen mozgathatja, ahová csak szeretné, legyen az a házon kívül vagy belül. Használat után a Vileda Infinity Flex könnyen összecsukható és biztonságosan tárolható a szárnyrögzítő rendszernek köszönhetően, amely megakadályozza a szárnyak véletlenszerű kinyílását.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés