NordicTrack
NordicTrack GX4.4 Pro Szobakerékpár
  • Cikkszám: 286362
NordicTrack

NordicTrack GX4.4 Pro Szobakerékpár

  • Cikkszám: 286362
249 900 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 499 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 249 900 Ft / db

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Részletes ismertető

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció előfizetés az iFit tagságra és egy táblagép.

30 edzési program

Válasszon a 30 előre telepített edzés program közül, melyet  személyi edzők terveztek. A programok változtatják a szobakerékpár ellenállási szintjét is.

MP3 kompatibilis hangrendszer

Lehetőséged van MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezheti is a zenét a beépített 2" hangszórókon keresztül.

ONETOUCH™ vezérlés - 25 ellenállási szint

Közvetlenül a konzolról állítható a pedálok ellenállása elektronikusan egy gomb megnyomásával, így nem csak egyesével lehet szabályozni azt.

SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak rövid ideig állítás közben.

Természetes mozgás

9 kg-os (új fejlesztés - Crank Inertia) lendkerék az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez.

Extra széles ergonómikus pedálok

Bármilyen lábhoz tökéletesen illeszkedik. Az ergonomikusan kialakítású pedálok állítható pántokkal vannak ellátva, amelyek stabilitást és egyenletes hajtást biztosítanak edzés közben.

Egyenes vázszerkezet

A függőleges keret kialakítás a normál közúti kerékpárhoz hasonlóan pedálozási élményt biztosít.

Palacktartó

Maradjon hidratálva a teljes edzésed során. Tegye kulacsát a beépített, könnyű hozzáférést biztosító kulacstartóba.

Szállítókerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Maximális terhelhetőség: 125 kg

A szobakerékpárt nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített Dual CardioGrip™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket vagy edzés közben viselni a Bluetooth® Smart mellkasi pulzusérzékelő övet.

Product Testing

A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés