SodaStream
SodaStream Fuse Pepsi Love Palack, 1L
  • Cikkszám: 269305
SodaStream

SodaStream Fuse Pepsi Love Palack, 1L

  • Cikkszám: 269305
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
Űrtartalom: 1 liter
Kompatibilitás
Play / Source / Genesis / Spirit
Szín
Fehér

Ha szeretnéd italodat kellemesen szénsavasan tartani, akkor a SodaStream Fuse Pepsi Love palack a te választásod. Kialakítása környezetbarát, BPA mentes és minőségi anyagokból készült, ráadásul egy SodaStream palack használatával máris csökkentheted az eldobható műanyag palackok mennyiségét, hiszen nem lesz szükséged többre.

Részletes ismertető

SodaStream FUSE palackok

A SodaStream palackhoz nem csupán egy egyszerű vizes palackok, hanem szép kiegészítők és hű társaid lesznek a mindennapokban. Használd otthon vagy út közben minden nap reggeltől estig. A SodaStream FUSE palackok kissé magasabbak, csepp alakú kialakítással rendelkeznek.

Stílusos palackok mindenkinek

A SodaStream szénsavasító palackokat többszöri használatra terveztük. Mindegyik palack BPA mentes, minőségi anyagokból készült és akár 3 évig is használható. A palackok hermetikusan zárnak, s így segítenek megőrizni a szóda szénsavasságát. 

Figyelem!

Ne mosd a palackot mosogatógépben vagy 50 °C –nál magasabb hőmérsékleten.

Soha ne használj sérült, deformált vagy lejárt szavatosságú palackot.

A palack hosszú ideig ismételten ellen kell állnia a patronból érkező gáz szén-dioxid-nyomásának. Ennek eredményeként ez az anyag, amelyből a palack készül, elhasználódik és öregszik. A biztonságos használat érdekében minden egyes palacknak van egy meghatározott lejárati ideje, amely a palackra van nyomtatva. Lejárat idő után ne használd a palackot!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés