SodaStream
SodaStream Spirit Black Szódagép, Pepsi Megapack
  • Cikkszám: 279703
SodaStream

SodaStream Spirit Black Szódagép, Pepsi Megapack

  • Cikkszám: 279703
32 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
329 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete

A kellemes és vonzó megjelenésű SodaStream Spirit különböző színekben érhető el. Az új beépített mechanizmusoknak köszönhetően már nem kell a palackokat csavaroznod a készülék használatához, csak egyszerűen be kell pattintani és már készíthető is friss szénsavas víz. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss buborékos vizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.

Részletes ismertető

SODASTREAM X PEPSI

Mostantól otthon, kényelmesen, cipekedés nélkül is el tudod készíteni kedvenc üdítődet.  Akár egyetlen értintéssel pontosan olyan szénsavas üdítő készíthető, amilyet szeretnél és amikor szeretnéd!


KÖNNYŰ, EGYGOMBOS MECHANIKUS MŰKÖDTETÉS

A SodaStream Spirit Black működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort se tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szénsavas vizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 60 – 80 liter szódavizet készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)

 

SODASTREAM PATRONOK

A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 60-80 liter szénsavas víz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.

 

SEGÍTS MEGMENTENI A VILÁGOT A MŰANYAG PALACKOKTÓL

Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés