Microsoft
Microsoft Surface Slim Pen 2 toll, fekete (8WV-00014)
  • Cikkszám: 266992
Microsoft

Microsoft Surface Slim Pen 2 toll, fekete (8WV-00014)

  • Cikkszám: 266992

44 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
449 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Írjon, vázoljon, navigáljon és töltse fel. Készítsen kézzel írott jegyzeteket, és rajzoljon ugyanolyan érzéssel, mint a tollal a papírra, kivételes pontossággal és szép dizájnnal.

Kivételes pontosság, egyenletesebb áramlás, nagyobb irányítás

Az újratervezett, élesebb tollhegy segítségével finomabbá teheti mindazt, amit csinál.

Az eddigi legjobb árnyékolási élmény

Az élesebb tollvégnek és a továbbfejlesztett kialakításnak köszönhetően tökéletes 77°-os dőlésszögben közelítheti meg a képernyőt az ultrapontos árnyékolás és a kivételes, 4096 pontos nyomásérzékenység érdekében.

Könnyen törölheti és szerkesztheti menet közben

Csak fordítsa meg, mint egy hagyományos ceruzát.

Gyors, gördülékeny és tökéletes a Surface-szel

Az eddigi legjobban teljesítő tollunk valós idejű írással, pontos pontossággal és hihetetlen árnyékolással az élesebb tollvégnek és a továbbfejlesztett kialakításnak köszönhetően. A Surface Slim Pen 2 az írás és a papírra rajzolás érzését hozza el a számítógép képernyőjén.

Hozzáférhetőségre tervezték

A tapintható jelek segítségével könnyen megtudhatja, hogy a természetes kézmozdulatokat, például a karikázást a kijelöléshez és az áthúzást a törléshez sikeresen használta a Microsoft Word és Excel programban. A Surface Slim Pen 2 használatakor a tapintható jelek erőssége egyszerűen beállítható, vagy akár ki is kapcsolható a Windows beállításaiban.

Rögzítse az ötleteket azonnal

Ötletvihar és vázlatkészítés másokkal a Microsoft Teams vagy a Microsoft Whiteboard használatával. Ezenkívül szerkesztheti a prezentációkat a helyszínen, tölthet ki és írhat alá dokumentumokat, vagy készíthet személyes kézírásos jegyzeteket a Microsoft Journalban.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés