Lenovo
Lenovo Tab M10 Plus, Szürke (ZAAJ0347GR)
  • Cikkszám: 278305
Lenovo

Lenovo Tab M10 Plus, Szürke (ZAAJ0347GR)

  • Cikkszám: 278305
85 989 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
859 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző méret
10,6 inch
Kijelző felbontása
2000x1200
Processzor
Mediatek Helio G80
Operációs rendszer
Android
Főkamera felbontása
8 megapixel
Belső memória
64 GB
Előlapi kamera
Igen
Szín
Szürke
Memóriaméret RAM
4GB
Processzor magok száma
8 magos
Hátlapi kamera
Igen
10,6 inch
Kijelző méret
2000x1200
Kijelző felbontása
Mediatek Helio G80
Processzor
Android
Operációs rendszer
8 megapixel
Főkamera felbontása
64 GB
Belső memória

Mindig naprakészen

A harmadik generációs Tab M10 Plus Gen 3 táblagép Android™ 12 operációs rendszerrel kerül forgalomba. Az összes legújabb Android™ 12 funkciót megkapja, és három évig élvezheti a biztonsági és egyéb frissítéseket – a még újabb, Android™ 13 verzió pedig 2023-ban várható.

Részletes ismertető

Moziszerű streaming és szórakoztatás

A Tab M10 Plus harmadik generációjának káprázatos, 10,6 colos 2K IPS-kijelzőjéhez semmi sem fogható. Netflix, Disney+ és más szolgáltatások streamelése akár 1080p felbontásban, ami a mobileszközökön elérhető maximális videofelbontás. Ráadásul a TÜV alacsony kék színtartományú fénykibocsátást igazoló tanúsítványa alapján hosszú, kényelmes órákon át élvezheti a képernyő előtt eltöltött időt, miközben a négy hangszórós rendszer hangzása körbe öleli a hallgatót.

A tanulás okosabb legyen, ne nehezebb

Egy könnyű, hordozható táblagép, mint a harmadik generációs Tab M10 Plus, a diákok felkészüléséhez és feladataihoz is kiválóan alkalmas. A Lenovo Instant Memo alkalmazással együttműködve a képernyőn végzett adatbevitel gyerekjáték, a kézzel írt jegyzetektől és vázlatoktól kezdve a dokumentumok korrektúrázásán át a szöveg ujjal történő áthúzásáig. A maximális sebességhez és kényelemhez pedig az eszköz kiegészíthető az opcionális Lenovo Precision Pen 2 tollal (nem tartozék).

A toll nem alaptartozék.

Lenovo Precision Pen 2 not supplied

Folyamatos összpontosítás az olvasás üzemmóddal

Az Immersive Reading Mode (magával ragadó olvasási üzemmód) megkönnyíti a szemnek a hosszú képernyőhasználatot. A nyomtatott könyv lapjainak színmátrixát szimulálva javítja az olvashatóságot, így sokkal inkább olyan, mintha papíron olvasna. Használjon tompított kromatikus beállítást, vagy váltson mono/szürkeárnyalatra, hogy kevésbé fáradjon a szeme, akár e-könyvet olvas, akár hosszú dokumentumot szerkeszt, vagy bármilyen más feladatot végez.

Processzorteljesítmény és hosszú akkumulátoros készenléti idő

Streamelés, tanulás és párhuzamos feladatvégzés órákon át, akár konnektortól távol is. A minőségi nyolcmagos processzormag-választékkal a harmadik generációs Tab M10 Plus táblagép teljesítményében nincs hiány. Az egész napos akkumulátorral pedig nagyjából bárhol használhatja.

Tegyen benyomást - akár egy szó nélkül is

A harmadik generációs Tab M10 Plus merész megjelenésű és modern, épp úgy stílusos, mint amilyen fejlett a technológiája. Nagyon vékony – 7,45 mm (0,29") – és az egyaránt könnyű és tartós alumínium tokjának köszönhetően alapkiépítés esetében mindössze 465 g (1,03 lb). Ráadásul a két választható kéttónusú, viharszürke és dérkék színváltozatban kitűnik kategóriája többi táblagépe közül.

Beépített gyereksarok

A Lenovo táblagépekre előre telepített Google Kids Space* alkalmazás a minőségi tartalmak és ötletek katalógusával segít a gyermekeknek a felfedezésben, alkotásban és fejlődésben, hogy új és izgalmas módon tárhassák fel mindazt, ami érdekli őket. A Family Link alkalmazás szülői felügyeleti beállításaival a saját készülékéről terelgetheti élményeik irányát, így kezelheti az elérhető tartalmakat, képernyőidő-korlátokat állíthat be stb.

A Google Kids Space-hez Google-fiókra van szükség a gyermeke számára. A szülői felügyelethez a Family Link alkalmazás szükséges egy támogatott Android, Chromebook vagy iOS eszközön. Könyvek és videotartalmak nem minden térségben érhetőek el. A videotartalom a YouTube Kids alkalmazás elérhetőségétől függ. A könyvek tartalmának megtekintéséhez Google Play Könyvek alkalmazás szükséges. Az alkalmazások, könyvek és videotartalmak elérhetősége előzetes értesítés nélkül változhat. A Google Asszisztens nem érhető el a Google Kids Space-ben.

A leghasznosabb Google appok előre telepítve

Érdekli a fotózás? A csillagászat? Új módszereket keres arra, hogy nyomon követhesse, mi újság a barátaival? A Google Play minderre, sőt még többre is kínál alkalmazásokat. Emellett a Google Play Protect funkció az eszközt tisztán, az adatai pedig biztonságban tartja. Napi szinten több, mint 100 milliárd appot vizsgál meg – azokat is, amelyeket még nem is telepített –, hogy meg tudja óvni a felhasználókat a rosszalkodó appoktól.


 

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: https://nmhh.hu/veglegestorles

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés