Bosch
Bosch GAS 15 PS Nedves/száraz porszívó (06019E5100 )
  • Cikkszám: 266076
Bosch

Bosch GAS 15 PS Nedves/száraz porszívó (06019E5100 )

  • Cikkszám: 266076

69 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Nedves és száraz porszívó
Porkapacitás
10 000 ml
Űrtartalom
8 000 ml
Magasság
44 cm
Súly
6 000 g
Szín
Fekete, Kék
Teljesítmény
1 100 W

Miért válassza ezt a porszívót?

Antisztatikus tömlővel van ellátva az üzemeltetés alatti sérülések csökkentéséhez. Smart click rendszer, ami a tömlő egyszerű és szilárd csatlakoztatásához segít hozzá. Automatikus start-stop tápcsatlakozó aljzat rendszerrel rendelkezik.

Az univerzális porszívó szélessége 360 milliméter, a magassága 440 milliméter, tömege 6 kilógramm, valamint a nettó portartály-térfogata 10 liter, és a nettó víztartály-térfogata 8 liter.

Innovatív tartórendszerrel van felszerelve a portartály részére, ami kompatibilis az univerzális háztartási és professzionális portartályokkal is. A Bosch nedves/száraz porszívó 2 az 1-ben, aminek köszönhetően bármikor válthat a porszívó és a légfúvó üzem között. Félautomata szűrőtisztító rendszerrel van ellátva a nagyobb teljesítőképesség és a szűrő hosszabb élettartamának érdekében. Antisztatikus tömlővel rendelkezik az üzemelés közbeni károk minimalizálására. SmartClick rendszerrel felszerelt, amely a tömlő egyszerű és szilárd rögzítésére szolgál. Start-Stop automatikával ellátott hálózati csatlakozóaljzat rendszer a porelszívó elektromos szerszámokhoz való praktikus csatlakoztatást biztosítja.

Egyszerűen kezelhető 180º-ban elforgatható fogantyúval van felszerelve. Hosszabb a szűrő élettartama és a szívási hatékonyság a félautomata szűrőtisztítórendszernek köszönhetően. Az univerzális háztartási és ipari porzsákokkal is kompatibilis az innovatív porzsák tartó rendszernek köszönhetően. SmartClick rendszer hozzájárul a tömlő egyszerű és szilárd rögzítéséhez.

A Bosch GAS 15 PS ipari univerzális porszívó 1100 wattos szívóturbinája segítségével erőteljes elszívásra alkalmas. Nedves és száraz üzemmódban egyaránt használható. A szűrő hosszabb élettartamát és a nagyobb teljesítményt a félautomata szűrőtisztító rendszer garantálja. Az innovatív porzsáktartó rendszer által professzionális ipari felhasználásra és általános háztartási használathoz is megfelelő. Az univerzális porszívó automatikus start- stop tápcsatlakozó aljzattal, praktikus porelszívó csatlakozóval van ellátva. A tömlő egyszerű és gyors csatlakoztatását a Smart Click kialakítása teszi lehetővé. Az antisztatikus tömlő 3 m hosszú, ezzel megkönnyítve a munkavégzést.

Csomag tartalma:

  • Fuga szívófej
  • Könyök
  • Padlófúvóka készlet
  • 1 x 3 m tömlő
  • Csövek (2 db)
  • Szerszámhüvely

Bosch GAS 15 PS

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés