Hoover
HOOVER MBC500UV 011 Matrac tisztító
  • Cikkszám: 221321
Hoover

HOOVER MBC500UV 011 Matrac tisztító

  • Cikkszám: 221321

42 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
429 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
500 W
Porkapacitás
300 ml
Űrtartalom
300 ml
Magasság
26,5 mm
Szélesség
26,5 mm
Mélység
34 mm
Súly
2,3 g
Szín
Fehér
A legnagyobb gonddal tünteti el a port és koszt az anyagok legmélyebb rétegeiből. Használható a legkényesebb felületeken is. Roll & beat mód
A turbókefe 4200 percenkénti fordulattal működik, így behatolva mélyen az anyagok szálai közé, eltüntetve az allergéneket és poratkákat. Forgókeféjével mélyebb tisztítást biztosít, nem csak felszívja, hanem ki is veri a port a porszívózott felületből. UV-lámpa

A Hoover bemutatja az Ultra Vortex matractisztítót. A matracok, párnák és kanapék köztudottan a poratkák és allergének melegágya, amelyek az allergia és légzési nehézségek fő okai. Matraca akár több mint két millió poratkát tartalmazhat. A poratkákra való érzékenység egyre nő - kb. 300 millió ember szenved világszerte az asztmától és 200-250 millióan allergiától.

Az Ultra Vortex segít fenntartani az egészséges környezetet családjának, eltüntetve az allergéneket, port és poratkákat matracaiból és kárpitozott bútoraiból, pl. a kanapékból és párnákból.

Ideális minden textilfelületre – kanapék, huzatok, párnák tisztítására. Kisállatok szőrének felszívásához, takarításához kifejezetten ajánlott!

 

Három használati mód:

  • Porszívási mód

A legnagyobb gonddal tünteti el a port és koszt az anyagok legmélyebb rétegeiből. Használható a legkényesebb felületeken is.

  • Roll & beat mód

A turbókefe 4200 percenkénti fordulattal működik, így behatolva mélyen az anyagok szálai közé, eltüntetve az allergéneket és poratkákat. Forgókeféjével mélyebb tisztítást biztosít, nem csak felszívja, hanem ki is veri a port a porszívózott felületből.

  • UV-lámpa

Az Ultra Vortex UV-C lámpája eltünteti a baktériumok, allergének és poratkák 99%-át és megakadályozza visszatérésüket.

Ciklonos szűrőrendszer

Az Ultra Vortex kimagaslóan eredményes a por elválasztásában, biztosítva a folyamatos, erőteljes szívóerőt.

Könnyű tartályürítés

A porgyűjtő tartály könnyen eltávolítható és kiüríthető. A tartály a porral való érintkezés nélkül is üríthető a maximális higiéniáért.

 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés