Piatnik
Piatnik Catan kiegészítő - A Hódítók Legendája
  • Cikkszám: 267918
Piatnik

Piatnik Catan kiegészítő - A Hódítók Legendája

  • Cikkszám: 267918

17 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Játékosok száma
3-5 fő

A Catan A Hódítók Legendája kiegészítő nem önálló játék, szükséges hozzá az alapjáték és a Lovagok és Városok kiegészítő is! Csak az eddig megjelent olyan Catan Telepesei kiadással kompatibilis, mely műanyagfigurákat tartalmaz.

Száz évvel Catan felfedezése után az óvilág egy nagyhatalmú országa veszélyezteti Catan szabadságát és függetlenségét. Az események a Catan Lovagok és Városok idejében játszódnak. A Hódítók Legendája három jelenetében átélhetitek Catan történelmének ezt a korszakát. Catan északi területeit megtámadja egy erőteljes hadsereg, azzal a céllal, hogy meghódítsa Catan szigetét. A catani haderő parancsnokaiként meg kell akadályoznotok Catan megszállását, és el kell űznötök a barbár hódítókat Catan szigetéről!

A doboz tartalma: 24 db tájkarton, 9 db keretelem, 2 db fejezettábla, 8 db épülettábla, 15 db kiépítésjelző, 5 db kereskedőkorong, 15 db számkorong, 32 db borkorong, 32 db borostyánkorong, 52 db játékfigura, 1 db iránykocka, 38 db fejlesztéskártya, 24 db áttekintőlap, 10 db zárható műanyagtasak és egy játékszabály.

  • Ajánlott korosztály:12 éves kortól
  • Játékosok száma:3-4

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés