Piatnik
Rummikub Special Edition társasjáték (718496)
  • Cikkszám: 267976
Piatnik

Rummikub Special Edition társasjáték (718496)

  • Cikkszám: 267976
15 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
154 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Játékosok száma
2-4 fő

Ez a logikai társasjáték a számok világába kalauzol el benneteket. Ha az eddigi Rummikub társasjátékokat kedveltétek, akkor ez is hamar a kedvenc társasjátékaitok közé fog előlépni!

Részletes ismertető

A cél az, hogy az összes játéklapot számsorba vagy csoportba rendezve helyezzétek az asztalra. A másik feladatotok az, hogy a játékostársak állványain olyan lapokat hagyjatok, amelyek összege minél magasabb számot ad ki. A játék tartalmaz egy Joker játéklapot, ez a kártyalap teszi igazán alkalmassá a játékot. A Joker lappal vigyázz! Ha a kör végén bármennyi ilyen lap marad az állványotokon, akkor minden egyes ilyen kártyáért 30 büntetőponttal növekszik a pontjaitok száma.

Ez a társasjáték a rabló-römi játékhoz hasonlóan nagy logikai készséget igényel. A világ minden országában nagy népszerűségnek örvend, mert rendkívül változatos, minden forduló más és más. Népszerűségét a háromévente megrendezett világbajnokság is jelzi, melyet több mint 30 országból érkező versenyzők részvételével rendeznek. Legyetek nagyon éberek, figyeljétek az asztalra lehelyezett kártyákat, kombináljatok ügyesen és használjátok fel saját előnyötökre ezeket a trükköket!

Játékosok száma: 2-4 fő

Ajánlott életkor: 7+

Játékidő: 20 perc

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés