Levenhuk
Levenhuk Discovery Range 50 figyelő távcső
  • Cikkszám: 270301
Levenhuk

Levenhuk Discovery Range 50 figyelő távcső

  • Cikkszám: 270301
19 999 Ft / db
31 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
199 Pont
db
-12 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A Discovery Range 50 figyelőtávcső remek választás azoknak az utazóknak, akik mindig szeretnének felfedezni valami újat. Ezt a kicsi és könnyű optikai műszert kényelmesen magával viheti egy hosszú kirándulásra vagy egy vadvilági izgalmas utazásra. A kicsi háromlábú állványnak köszönhetően a teleszkóp bármilyen körülmények között gyorsan előkészíthető a megfigyelésre. A toknak köszönhetően könnyen hordozható és eltárolható a műszer és a tartozékok is.

Részletes ismertető

Az optikai elemek BK-7 típusú üvegből készültek. Ráadásul nem csak a lencsék, hanem a prizmák is többrétegben bevonatoltak. Ennek eredményeképpen a figyelőtávcső éles, részletes és kontrasztos képet ad. Mivel ebben a műszerben zoom lencse található, a nagyítási tartomány 15x-től 45x-ig változtatható. Így Ön kiválaszthatja a legkényelmesebb látószöget, valamint a tekintetét gyorsan átirányíthatja az általános panorámáról az egyes távoli objektumokra.

A nagy szemtávolság szemüveggel történő megfigyelést is lehetővé tesz, így a műszer még kényelmesebben használható. A szemlencsén be lehet állítani a dioptriaértéket. A figyelőtávcső váza műanyagból, a háromlábú állvány pedig fémből készült. Amikor a műszer fel van szerelve a háromlábú állványra, egy kényelmesen használható vezérlőgombbal lehet irányba állítani a műszert.

A Discovery Range 50 modellre egy okostelefon-adaptert is felszerelhet.

Jellemzők

  • Kompakt és könnyű súlyú – remek választás utazáshoz vagy kiránduláshoz
  • Teljesen és többrétegben bevonatolt BK-7 optikai elemek
  • Nagyítási tartomány: 15—45x
  • Nagy szemtávolság, dioptriaállítás – kényelmes megoldás a gyengénlátóknak
  • A termékhez tokot és háromlábú állványt is mellékelünk
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés