Levenhuk
Levenhuk Discovery Range 60 figyelő távcső (DR60 77805)
  • Cikkszám: 270302
Levenhuk

Levenhuk Discovery Range 60 figyelő távcső (DR60 77805)

  • Cikkszám: 270302
19 999 Ft / db
33 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
199 Pont
db
-14 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A Discovery Range 60 kicsi figyelőtávcső kiváló segítőtárs a vadvilág felfedezéséhez. A figyelőtávcső kényelmesen használható, és akár hosszú utakra vagy kirándulásokra is könnyen magával viheti. A készletben található egy tok, amiben eltárolható és szállítható a műszer, valamint egy fémből készült háromlábú állvány is, amely lehetővé teszi a figyelőtávcső rögzítését szinte bármilyen felületen. A háromlábú állvány a magas nagyítási fokkal történő megfigyelések során elengedhetetlen, hiszen minimálisra csökkenti a kép remegését. A háromlábú állványt egy vezérlőgombbal kényelmesen irányíthatja.

Részletes ismertető

Az optikai elemek BK-7 típusú üvegből készültek. A lencsék többrétegű, tükröződésmentes bevonattal rendelkeznek, amely a teljes látómezőben javít a képek fényességén. A figyelőtávcső nagyítása 20x-tól 60x-ig változtatható, így kényelmesen megtekinthet nagyon távoli objektumokat és nagy területeket is.

A nagy szemtávolságnak köszönhetően szemüveggel is végezhető megfigyelés. A szemlencsén található dioptriaállítás funkciónak köszönhetően akkor is éles képet kaphat a megfigyelni kívánt objektumról, ha a látása nem tökéletes. A Discovery Range 60 modellre egy okostelefon-adaptert is felszerelhet.

Jellemzők

  • Kicsi méret, könnyű súly, 20x-tól 60x-ig változtatható nagyítás
  • Teljesen és többrétegben bevonatolt BK-7 optikai elemek
  • Nagy szemtávolság, hogy szemüveggel is lehessen használni
  • A termékhez egy kicsi háromlábú állványt is mellékelünk, hogy magas nagyítási fokon is kényelmesen lehessen megfigyelést végezni
  • A termékhez mellékelünk egy tárolásra és szállításra való tokot
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés