Levenhuk
Levenhuk Meade Polaris 127mm EQ Reflector Teleszkóp (71678)
  • Cikkszám: 270683
Levenhuk

Levenhuk Meade Polaris 127mm EQ Reflector Teleszkóp (71678)

  • Cikkszám: 270683
122 999 Ft / db
139 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 229 Pont
db
-17 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

A Meade Polaris 127 mm-es EQ Reflector Telescope egy minőségi reflektor, amelyet a mély égbolti objektumok megfigyelésére terveztek. A 127 mm-es elsődleges tükör sok gömbhalmazt, bolygó- és diffúz ködöt, a Messier-katalógus összes objektumát és az NGC katalógus legfényesebb objektumát teszi láthatóvá.

Részletes ismertető

A készlet tartalmaz egy DVD-t Planetárium szoftverrel. A csomagban található három szemlencse és egy Barlow lencse a nagyítások széles választékát kínálja. A Red Dot kereső a kívánt égi objektumok pontos célzására szolgál.

A cső egy megerősített német Equatorial tartóra van felszerelve, fecskefarkú lemezzel. A lassított vezérlés lehetővé teszi a cső egyenletes mozgását. Motoros meghajtókat is telepíthet. A megbízható acél állvány biztosítja a teleszkóp stabil helyzetét.

Az AutoStar Suite Astronomer Edition szoftver segít megtanulni az éjszakai égboltot. Több mint 10 000 égi objektumot jelenít meg, köztük bolygókat, csillagokat, galaxisokat és ködöket. Kinyomtathatja a csillagdiagramokat, és akár meg is tervezheti a megfigyelési munkamenetet. Bármely Windows alapú számítógépen működik.

Jellemzők:

  • A teleszkóp mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy első alkalommal megtekinthesse az éjszakai égbolt csodáit.
  • A 127 mm-es (5”) fényvisszaverő teleszkóp fényes és részletgazdag képeket biztosít, amelyek tökéletesek az égi objektumok megtekintésére.
  • 3 okulárral rendelkezik, amelyek alacsony, közepes és nagy teljesítményű nagyítást biztosítanak számos objektum (Hold, bolygók vagy mély ég) megtekintéséhez.
  • Bónusz Autostar Suite Astronomy planetáriumi DVD több mint 10 000 égi objektummal (csak Windows PC-n).
  • Red dot keresővel segít megtalálni a megfigyelni kívánt objektumokat.
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés