Levenhuk
Levenhuk Meade Polaris 90mm EQ Refractor Teleszkóp (71676)
  • Cikkszám: 270684
Levenhuk

Levenhuk Meade Polaris 90mm EQ Refractor Teleszkóp (71676)

  • Cikkszám: 270684
94 999 Ft / db
138 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
949 Pont
db
-44 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

A Meade Polaris 90 mm-es EQ refraktor teleszkóp ideális eszköz a Hold megtekintésére és a Naprendszer bolygóinak megfigyelésére. Nagy rekesznyílású objektívje (90 mm) lehetővé teszi a Merkúr és a Vénusz fázisainak, a Szaturnusz holdjainak, a Jupiter Nagy Vörös Foltjának és sok más érdekes objektumnak a megtekintését.

Részletes ismertető

A készlet három szemlencsét és egy Barlow-lencsét tartalmaz – az alapkonfiguráció a nagyítások széles választékát kínálja. A megfigyelést mindig hosszú gyújtótávolságú okulárral kell kezdeni. A Red Dot kereső segítségével gyorsan megcélozható a kívánt égi objektumok. A csomag tartalmaz egy DVD-t is Planetarium szoftverrel.

A lassított vezérlés lehetővé teszi a cső egyenletes mozgását. Ezenkívül lehetőség van motorhajtások beépítésére. Az acél állvány biztosítja a műszer stabil pozícióját a megfigyelések során.

Az AutoStar Suite Astronomer Edition szoftver segít megtanulni az éjszakai égboltot. Több mint 10 000 égi objektumot jelenít meg, köztük bolygókat, csillagokat, galaxisokat és ködöket. Kinyomtathatja a csillagdiagramokat, és akár meg is tervezheti a megfigyelési munkamenetet. Bármely Windows alapú számítógépen működik.

Jellemzők:

  • A teleszkóp mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy első alkalommal megtekinthesse az éjszakai égbolt csodáit.
  • A 90 mm-es (3,5 hüvelykes) fénytörő távcső fényes és részletgazdag képeket biztosít, amelyek tökéletesek mind a szárazföldi, mind az égi objektumok megtekintésére.
  • 3 okulárral rendelkezik, amelyek alacsony, közepes és nagy teljesítményű nagyítást biztosítanak számos objektum (Hold, bolygók vagy föld) megtekintéséhez.
  • Bónusz Autostar Suite Astronomy planetáriumi DVD több mint 10 000 égi objektummal (csak Windows PC-n).
  • Red dot keresővel segít megtalálni a megfigyelni kívánt objektumokat.
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés