Hisense
Hisense 100L9G-B12 100" 4K Smart Lézer TV
  • Cikkszám: 266913
Hisense

Hisense 100L9G-B12 100" 4K Smart Lézer TV

  • Cikkszám: 266913

1 899 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 5 990 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
254 cm
Képátló
100 inch
Képernyő felbontás
4K
Smart
Igen
Tuner típusa
DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
USB portok száma
2 db
HDMI csatlakozók száma
3 db
Képfrissítés
60 Hz
USB-ről lejátszható formátumok
AVI, JPEG, MPEG, MPG, WMA, WMV
Magasság
15,5 cm
Szélesség
61 cm
Mélység
34,6 cm
Súly
11,2 kg
Szín
Fekete
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Ívelt kijelző
Nem
MKV videó formátum
Igen
Tovább olvasom
254 cm
Képátló
100 inch
Képátló
4K
Képernyő felbontás
Igen
Smart
DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Tuner típusa
2 db
USB portok száma

A Hisense 100L9G-B12 4K Smart Lézer TV hatalmas, 100"-es képátmérőjének és gyönyörű, triple colour lézeres képalkotásának köszönhetően lenyűgöző tévézési élményt nyújt. A környezeti fényt kiszűrő képernyő pedig gondoskodik róla, hogy különböző fényviszonyok között is tökéletesen láthassa a képet.

Triple colour lézer

Az RGB triple colour lézeres fényforrás a három alapszínből álló képet párhuzamosan állítja elő, javítva a színmegjelenítést és a fényerő egyenletességét. A szélesebb színskála és a Trichroma lézermotor fejlesztése és a környezeti fényt kiszűrő képernyő olyan képeket hoz létre, amelyek jobban hasonlítanak ahhoz, amit az emberi szem valóban lát.

3000 Lumen fényerő

A 3000 lumenes fényerő és az ALR képernyő segítségével fényes, élénk képek jelennek meg a Hisense Trichroma Laser TV képernyőjén. A magas fénysűrűség egyenletessége biztosítja, hogy a fényerő a képernyő minden pontján egyenletes maradjon, illetve világosabb képeket generáljon.

100" optimalizált nagy képernyő

Az ultrarövid hatótávolságú Trichroma Laser TV színes és fényes 4K képet vetít egy 100"-os, környezeti fényt kiszűrő képernyőre, amelyet a ház bármely helyiségében való megtekintéshez terveztek. A kép világos és részletgazdag minden típusú világításnál, így élvezheti a tökéletes, óriás tévézési élményt, különféle fényadottságok között is.

Ambient Light Rejection képernyő

A Hisense Trichroma Laser TV környezeti fényt kiszűrő képernyője tükröződésgátló technológiát alkalmaz, így a tükröződés több mint 85%-át blokkolja. A kép világos és részletgazdag minden világítási módban, így bármilyen helyiségből élvezheted a tökéletes nagyképernyős tévézési élményt.

4K HDR

A 4K Ultra HD több mint 8 millió pixelt hoz létre, hogy egy teljesen új világot teremtsen, egy rendkívül nagy ALR képernyőn. A képek élesebbek, világosabbak és valódi színeikben jelennek meg, éppen úgy, ahogy a rendező szándéka szerint látni szeretné őket.

Smooth Motion

Figyeld az akció jeleneteket zökkenőmentesen a Smooth Motion (MEMC Technology) segítségével, mikroszekundum szintű processzor válaszidővel, az OLED-nél 10-szer gyorsabb mozgási sebességgel. Csökkenti az elmosódást és a lagot a képernyőn, javul a tisztaság, ami egyenletes képet és gördülékeny működést biztosít.

Mozi otthonodban

Gondold újra nappalid hangzását a Dolby Atmos® és a 40 wattos, kiváló beépített front-firing hangszórókkal, amelyek a jelenet közepébe repítenek, a körülötted áramló erőteljes hangzással. A Hisense Trichroma Laser TV teszi teljessé a házimozi élményét. *40 wattos beépített elülső hangszórók.

Powered By VIDAA

Az egyszerűsített kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén, mindössze három lépésben válthass kedvenc streaming szolgáltatásaid és eszközeid között, a VIDAA U a legjobb tartalmat nyújtja globális és helyi partnereitől felhasználóinak. *A tartalom és az alkalmazások elérhetősége országonként eltérő lehet.

TÜV Low Blue Light tanúsítvánnyal rendelkezik

Mindegy, hogy a játékkonzolt használsz vagy sorozatokat nézel, a TÜV által tanúsított kékfény-technológiának köszönhetően a fáradt szem a múlté. Mivel a kép tükrözéssel keletkezik, nincs fárasztó sugárzás hatás a szemre, így hosszú ideig is kényelmes időtöltést kínál.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés