Hisense
Hisense 65A85H 4K UHD Smart Gamer OLED TV
  • Cikkszám: 275847
Hisense

Hisense 65A85H 4K UHD Smart Gamer OLED TV

  • Cikkszám: 275847
599 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
5 999 Pont
db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
164 cm
Képátló
65 inch
Képernyő típus
OLED
Képernyő felbontás
Ultra HD
Smart
Igen
Tuner típusa
DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
USB portok száma
2 db
HDMI csatlakozók száma
4 db
Képfrissítés
120 Hz
Magasság
87,1 cm
Szélesség
144,9 cm
Mélység
29,1 cm
Energiaosztály
G
Súly
29 kg
Szín
Fekete
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Tovább olvasom
164 cm
Képátló
65 inch
Képátló
OLED
Képernyő típus
Ultra HD
Képernyő felbontás
Igen
Smart
DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Tuner típusa

VÉGTELEN FEKETE

Minden egyes pixel külön fényforrás

Az OLED képernyők kibővítik a színskálát, szélesebb és természetesebb spektrumot és a legfinomabb színátmeneteket képesek reprodukálni. Ennek eredményeként a sötét és a világos közötti határ rendkívül tiszta és éles. A 4K felbontással minden Hisense OLED TV 8 294 400 pixelt kap és így több mint 8 millió apró izzóként működik, amelyek külön-külön be- és kikapcsolhatók.

Részletes ismertető

OLED SZÍNVARÁZS

Színesnek született

A kifinomult optika és színjavító technológiák alkalmazása az OLED TV-ben a színek szélesebb palettáját kelti életre. A túltelített és természetellenes színek a múlté, mivel csak élénk, de hiteles színek keletkeznek, így a vizuális élmény minden eddiginél közelebb áll a valósághoz.

PIXEL DIMMING, HDR IMMERSIVE

Élvezd az élet dinamikáját a képernyőn

Tekintsd meg a jelenetet olyan sötétnek, amilyennek lennie kell. A többféle HDR-technológiával, Dolby Vision HDR-rel, HDR 10+ -szal rendelkező TV képes elemezni és megjeleníteni a világos és sötét jeleneteket is, gazdag részletekkel és élénk színekkel az egyes képpontok egyszerű be- és kikapcsolásával.

120HZ ULTRA MOTION, SPORTS MODE

Gyors mozgású jelenetekre optimalizálva

Feltűnően fényes, tiszta és folyékony mozgó tárgyak jelennek meg ezen a káprázatos képernyőn, natív 120 Hz-es frissítési gyakorisággal. A MEMC (mozgásbecslés és mozgáskompozíció) és a Sports Mode rendkívül sima mozgóképeket hoz létre. Ezenkívül ez a TV azonosítja a legapróbb részleteket is és eltávolítja a zajt, a mozgó objektumokra szabott dinamikus algoritmus segítségével.

4K FELBONTÁS, UHD AI FELSKÁLÁZÁS

Tökéletes fekete, részletgazdag jelenetek

Ez a Hisense 4K OLED TV az események középpontjába repít. Nemcsak lenyűgöző 3840x2160-as felbontással, hanem élénk helyi 4K lejátszással, 4K tartalom streameléssel és UHD felskálázással is, a nem 4K tartalmak közel 4K minőségre való feljavításával.

DTS VIRTUAL:X, DOLBY ATMOS

Merülj el a történetben az átütő erejű hanggal

Ez a TV egy skálázható és sokoldalú, fejlett utólagos feldolgozási hangrendszerrel, a DTS® Virtual:X™-szel van felszerelve, amely magával ragadó hangélményt hoz létre, a vertikális hangtartomány virtualizálásával, a hagyományos sztereó és 5.1 hangszóró konfigurációk felett. A legtöbb esetben a TV hangszórói lefelé vagy előre irányulnak, de a Dolby Atmos® segítségével a TV képes azt a hatást szimulálni, mintha a hang a mennyezetről érkezne, így valóban immerzív hangélményt nyújt.

ULTRA SZÉLES BETEKINTÉSI SZÖG

Minden hely egy VIP ülés

A betekintési szög arra a szögre hivatkozik, ahonnan még nézheted a tévét anélkül, hogy a képminőség észrevehetően romlana. Az ultraszéles betekintési szög azt jelenti, hogy a kép még oldalról nézve is részletes, színgazdag és pontos marad – ez kizárólag az OLED tévékre jellemző.

GAME MODE PRO, FREESYNC

Egy lépéssel mindenki előtt

A Game Mode Pro minimalizálja a bemeneti késleltetést, a képernyő vibrálását és az akadozást, így biztosítva, hogy mindig az élen járj és te légy a legjobb. Élvezd a 4K-s kép tisztaságát, a nagy felbontású hangot, a minimális input lagot és az ultragyors, 120 Hz-es frissítési frekvenciát, amely biztosítja a mosódások nélküli, folyamatos mozgást. Ezen felül a Dolby Visionnel történő játék feljavítja a vizuális élményt, így gaming közben még többet fedezhetsz fel a játékból.

AMBIENT LIGHT ADAPTIVE, AI PICTURE

Automatikusan illeszkedik a környezeti fényekhez és a tartalomhoz

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy anélkül tévézz, hogy aggódnod kellene a napfény vagy más fényforrások tükröződései miatt. Az Ambient Light Adaptive a Dolby Vision IQ, a HDR10+ Adaptive és a saját fejlesztésű algoritmusok segítségével optimalizálja tévéd beállításait, például a kontrasztot és a színeket, a szobában uralkodó fényviszonyoknak megfelelően. Az AI Picture Optimization technológia pedig jelenetenkénti képkomponens-elemzést biztosít a színek, a fényerő és az árnyékok legjobb illesztése érdekében.

HANGVEZÉRLÉSES TÁVIRÁNYÍTÓ

Nem kell nyomni, csak mondd ki!

A kéz nélküli hangvezérléssel kétféleképpen beszélhetsz a távirányítóhoz: vagy a gomb megnyomásával, vagy csak szólalj meg – akár 3 méteres távolságból is meg fog hallani. Nincs szükség külső eszközökre és egyéb asszisztensekre, a VIDAA készen áll arra, hogy segítsen neked!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés