Hisense
Hisense 65U7HQ 4K UHD Smart ULED TV
  • Cikkszám: 275850
Hisense

Hisense 65U7HQ 4K UHD Smart ULED TV

  • Cikkszám: 275850
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
164 cm
Képátló
65 inch
Képernyő típus
ULED
Képernyő felbontás
4K, Ultra HD
Smart
Igen
USB portok száma
2 db
HDMI csatlakozók száma
4 db
Betekintési szög
178 °
Képfrissítés
120 Hz
Energiaosztály
G
Szín
Fekete
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Tovább olvasom
164 cm
Képátló
65 inch
Képátló
ULED
Képernyő típus
4K, Ultra HD
Képernyő felbontás
Igen
Smart
2 db
USB portok száma

Stadion szintű élvezet, közvetlenül az otthonodban!

A képernyőn lévő történésekkel lépést tartó, tükörsima mozgással az U7 kivételesen tiszta képet nyújt minden mozdulatnál. A 120 Hz-es natív panellel, Sport móddal és egyéb képjavító technológiával felszerelt Hisense U7, a FIFA World Cup Qatar 2022™ hivatalos televíziója készen áll arra, hogy veled együtt legyen tanúja a legnagyobb pillanatoknak!

Részletes ismertető

Egymilliárd+ árnyalat

Lépj be a színek milliónyi árnyalatú világába. A Quantum ULED TV életre kelti azokat a színeket, amelyeket a való világban is látunk, és egy hatalmas színpalettát reprodukál gyönyörű árnyalatokkal.

FULL ARRAY LOCAL DIMMING - Sötétebb fekete és ragyogóbb világos jelenetek.

A Hisense 10 éves tapasztalata a local dimming terén garancia a borotvaéles képre, a legvilágosabb és a legsötétebb fényviszonyok között is. A TV tökéletes sötét jeleneteket képes bemutatni, elképesztő kontraszttal.

TOTAL HDR SOLUTION - Hihetetlenül élénk részleteket hív életre

A legsötétebb feketétől a legfényesebb fehérig, a kettő közötti valamennyi apró részletet láthatod. A TV támogatja az összes HDR formátumot (Dolby Vision HDR/ HDR10+/ HDR 10/ HLG), és minden iparági szabványt túlteljesít, rendkívül élénk, élethű, őrülten részletes, világos képet biztosít.

Járj egy lépéssel előrébb!

A Game Mode Pro minimalizálja a bemeneti késleltetést, a képernyő remegését és a rázkódást, így biztosítva, hogy mindig az élen járj és te légy a legjobb. Élvezd a 4K-s kép tisztaságát, a nagy felbontású hangot, a minimális bemeneti késleltetést és az ultragyors, 120 Hz-es frissítési frekvenciát, amely minimalizálja a mozgás elmosódását. Ezen felül a Dolby Visionnel történő játék feljavítja a vizuális élményt, így gaming közben még többet fedezhetsz fel a játékból.

Lépj be a történetbe

Nézd és halld, miből maradtál ki. Kapcsolódj még mélyebben a kedvenc műsoraidhoz és filmjeidhez, amikor Dolby hanggal nézed őket. A Dolby segít mélyebb kapcsolatot létrehozni az általad szeretett történetekkel és karakterekkel, és új magasságokba emeli a szórakozást, amikor kedvenc sorozataidat és a legjobb filmeket streameled.

Nézd úgy a filmeket, ahogyan azt a rendező megálmodta

Lásd, amit a rendező látott, halld, amit a hangmérnök hallott, és nézd meg, hogyan festett mindez a mozivásznon!

Automatikusan illeszkedik a környezeti fényekhez és a tartalomhoz

Az Ambient Light Adaptive a Dolby Vision IQ, a HDR 10+ Adaptive és a saját fejlesztésű algoritmusok segítségével optimalizálja tévéd beállításait, például a kontrasztot és a színeket a szobában uralkodó fényviszonyoknak megfelelően. Az AI Picture Optimization technológia pedig jelenetenkénti képkomponens-elemzést biztosít a színek, a fényerő és az árnyékok legjobb illesztése érdekében.

Nem kell nyomni, csak mondd ki!

A kéz nélküli hangvezérléssel kétféleképpen beszélhetsz a távirányítóhoz: vagy a gomb megnyomásával, vagy csak szólalj meg – akár 3 méteres távolságból is meg fog hallani. Nincs szükség külső eszközökre és egyéb asszisztensekre, a VIDAA készen áll arra, hogy segítsen neked!

Rendkívüli tévézési élmény

A nagy teljesítményű Hi-View Engine processzornak köszönhetően a tévé a képminőség folyamatos elemzésével és beállításával optimalizál minden egyes jelenetet a képernyőn, a mély tanulás segítségével ragyogó látványt nyújtva.

Egyszerűen nagyszerű okostévé

A VIDAA egy felhasználóbarát rendszer, mellyel egyszerűen tudsz navigálni a különféle tartalmak között, hangvezérléssel és villámgyors reakcióidővel.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés