Sony
Sony Bravia XR48A90KAEP 4K Ultra HD OLED 48” TV
  • Cikkszám: 273996
Sony

Sony Bravia XR48A90KAEP 4K Ultra HD OLED 48” TV

  • Cikkszám: 273996

849 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
121 cm
Képátló
48 inch
Képernyő típus
OLED
Képernyő felbontás
4K
Smart
Igen
Tuner típusa
Analóg, Digitális
USB portok száma
2 db
HDMI csatlakozók száma
4 db
Képfrissítés
100 Hz
Magasság
62,9 cm
Szélesség
106,9 cm
Mélység
22,5 cm
Energiaosztály
G
Súly
16,5 kg
Szín
Fekete
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Tovább olvasom
121 cm
Képátló
48 inch
Képátló
OLED
Képernyő típus
4K
Képernyő felbontás
Igen
Smart
Analóg, Digitális
Tuner típusa

A Sony Bravia A90K 4K Ultra HD OLED HDR lenyűgözően tiszta és éles kontrasztos képeket ígér. Az akciódús, gyors jelenetek is tisztán kivehetőek az XR OLED Motion technológia által, az Triluminos Pro algoritmust használó kijelző pedig még természetesebb és élethűbb színeket ad vissza. Az Acoustic Surface Audio kiváló hangminőséget nyújt. 

A Sony Bravia A90K 4K Ultra HD OLED HDR arra hivatott, hogy teljes elmerülést nyújthasson a filmek, sorozatok vagy játékok világában. Az XR 4K Upscaling funkcióval kiegészítve az XR OLED Motion által a gyors, akciódús jelenetek is teljes részletességükben élvezhetőek. A Triluminos Pro algoritmus azon dolgozik, hogy a legjobb formában adja vissza a színeket, hogy igazán valósághű látvány tárulhasson a szeme elé. 

Kompakt tévé játékhoz, magával ragadó képpel és hanggal - A Cognitive Processor XR™ által működtetett, magával ragadó OLED-képpel és -hanggal rendelkező, kompakt A90K ideális kijelző játékhoz. Kompatibilis a HDMI 2.1 játékfunkcióival, így biztos lehetsz benne, hogy izgalmas játékélményben lesz részed.

XR OLED Contrast Pro - Az XR OLED Contrast Pro funkcióval a színek és a kontraszt a világos területeken felerősödnek, így az abszolút tiszta feketék és a csúcsfények által meghatározott képek rendkívül valósághűek lesznek. A hőmérséklet-érzékelővel és nagy megvilágítás-erősségű panellel ellátott OLED-tévé a Cognitive Processor XR™ technológiáját használja a képernyő hőmérsékletének érzékelésére és a fény pontos szabályozására, így a világos területeken lévő képpontok egyszerre kapnak fényt.

XR Colour - A Cognitive Processor XR™ és az XR Triluminos Pro révén az A90K több mint egymilliárd színhez fér hozzá, és valósághű, finom különbségekkel adja vissza a színárnyalatokat. A nagy színtartományú panellel és emberközpontú processzorral telítettség, árnyalat és fényerő alapján érzékeli a színeket, a minden részletében természetes árnyalatokért.

XR hangpozicionálás - Az Acoustic Surface Audio™ révén a hang közvetlenül a képernyőből jön. Két aktivátor rezgése a képernyőt hangszóróvá alakítva erőteljes, a képpel együtt mozgó akusztikát hoz létre. Az eredmény: valósághű hangok, tiszta és természetes párbeszéd. A középső mélynyomó erősíti a basszusokat a magával ragadó otthoni mozihangzásért.

XR Surround -  A BRAVIA XR™ jóvoltából minden látványhoz surround hangzás jár. Az XR Surround virtuálisan, oldalról és vertikálisan, a tévé hangszóróival hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti vagy felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D-hangzást. BRAVIA XR™ tévéink Dolby Atmos® funkcióval is kompatibilisek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés