Sony
Sony Bravia XR50X90SAEP 4K Ultra HD 50" Smart TV
  • Cikkszám: 273512
Sony

Sony Bravia XR50X90SAEP 4K Ultra HD 50" Smart TV

  • Cikkszám: 273512

559 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
126 cm
Képátló
50 inch
Képernyő típus
LCD
Képernyő felbontás
4K
Smart
Igen
Tuner típusa
Analóg, Digitális
Csatlakozók
HDMI, USB, Ethernet, Mini jack, IF bemenet x2, RF bemenet, Digitális hangkimenet
USB portok száma
2 db
HDMI csatlakozók száma
4 db
Képfrissítés
100 Hz
Magasság
71,5 cm
Szélesség
111,9 cm
Mélység
28,6 cm
Energiaosztály
G
Súly
14,1 kg
Szín
Fekete
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Tovább olvasom
126 cm
Képátló
50 inch
Képátló
LCD
Képernyő típus
4K
Képernyő felbontás
Igen
Smart
Analóg, Digitális
Tuner típusa

A Sony Bravia X90S 4K Ultra HD HDR lenyűgözően tiszta és éles kontrasztos képeket ígér. Az akciódús, gyors jelenetek is tisztán kivehetőek az XR Motion Clarity technológia által, a TRILUMINOS PRO algoritmust használó kijelző pedig még természetesebb és élethűbb színeket ad vissza. Az XR Surround hangszóró kiváló hangminőséget nyújt. A távvezérlővel indítható hangalapú kereséssel egyszerű a böngészés a tévéműsorok és filmek között. 

Széles színspektrum az élethű látványért

A Cognitive Processor XR™ és az XR Triluminos Pro által az X90S több mint egymilliárd színt képes megjeleníteni és valósághű, finom különbségekkel adja vissza a színárnyalatokat. A nagy színtartományú panellel és emberközpontú processzorral telítettség, árnyalat és fényerő alapján érzékeli a színeket, a minden részletében természetes árnyalatokért.

Mélyebb feketék, ragyogóbb csúcsfények

Az XR Contrast Booster kiegyensúlyozza a képernyő fénykibocsátását, egyes részeket elsötétítve mélyíti az árnyékokat, a csúcsfényeket pedig kiemeli. Igazán valósághű jelenetek extra mélységgel és részletekkel.

Élesebb részletes, mozgásban is

A sportok és akciódús jelenetek megjelenítése újabb szintre lépett. Az XR Motion Clarity™ funkcióval rendelkező Cognitive Processor XR™ processzor több képkockán át elemzi a mozgást, hogy az akció egyenletes, világos és tiszta maradjon.

Erőteljes hang

Az Acoustic Multi-Audio™ hangpozicionáló magassugárzókkal garantálja, hogy a nagy frekvenciájú hangok a jelenet megfelelő pontjából érkezzenek. A BRAVIA XR Full Array LED tévé hangpozicionáló magassugárzóinak köszönhetően a hang pontosan leköveti a látványt.

A hang, ami körülvesz

A BRAVIA XR™ jóvoltából minden látványhoz surround hangzás jár. Az XR Surround virtuálisan, oldalról és vertikálisan, a tévé hangszóróival hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti vagy felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D-hangzást. BRAVIA XR™ tévéink Dolby Atmos® funkcióval is kompatibilisek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés