TCL

TCL 55C645 55" 4K QLED Google TV

  • Cikkszám: 282747
179 900 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 799 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
139 cm
Képátló
55 inch
Képernyő típus
QLED
Képernyő felbontás
4K
Smart
Igen
USB portok száma
1 db
HDMI csatlakozók száma
2 db
Hangfal típus
2.0
Magasság
76,5 cm
Szélesség
122,7 cm
Mélység
29,2 cm
Energiaosztály
G
Súly
12,2 kg
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
Tovább olvasom
139 cm
Képátló
55 inch
Képátló
QLED
Képernyő típus
4K
Képernyő felbontás
Igen
Smart
1 db
USB portok száma

A QLED kivételes színei

A korszerű Quantum Dot technológiának köszönhetően ez a TCL TV több mint egymilliárd színből és árnyalatból valódi moziszerű színeket biztosít: minden olyan színt, amelyet a mozi kamerák képesek rögzíteni. Ezáltal lehetővé válik a színvisszaadás, a részletgazdagság és a mélység olyan szintje, amely páratlan bármely más LED- vagy OLED-tévéhez képest.

Részletes ismertető

4K HDR PRO: élénk, pontos színek és a legfinomabb részletek

Az UHD tartalom legújabb szabványa a High Dynamic Range. A HDR PRO kiváló nagy dinamikatartományú élményt nyújt nagy kontraszttal, árnyékrészletekkel és élénk pontos színekkel. Tapasztald meg a hihetetlen képrészleteket, ahogyan azt a filmkészítők tervezték. A megjelenített kép olyan részletes, mint a való világban. Merülj tovább a mélységben és a részletekben!

A TCL TV-ken a 4K HDR PRO kvantumponttal kombinálva kiváló High Dynamic Range (HDR) élményt nyújt, pontos színeket és a legfinomabb részleteket biztosítva.

Game Master 2.0

A játékosok számára a TV válaszideje ugyanolyan fontos, mint egy jó kép. A HDMI 2.1 biztosítja a kompatibilitást a legújabb játékkonzolgenerációkkal, és olyan funkciókat tesz lehetővé, mint az ALLM (Auto Low Latency Mode). Az ALLM lehetővé teszi, hogy a videojáték-konzol vagy a számítógépes grafikus kártya automatikusan játékmódba kapcsolja a TV-készüléket a szupergyors TV-játékok 15 ms alatti bemeneti késleltetése érdekében* A játéksáv lehetővé teszi, hogy a játék a legjobb minőségben maradjon, miközben egyértelműen figyeli a képernyőt és a játék paramétereit. A Dolby vision játék a lehető legjobb képet nyújtja játék közben. Hozzáférés minden apró részlethez és mélységhez, amit a játék kínál. Javítsa látványát, és fedezzen fel többet a játékból, ha Dolby Visionban játszik. 120 Hz-es játékgyorsító A TCL legújabb DLG technológiája (Dual Line Gate) magasabb frissítési gyakoriságot és jobb játék késleltetést biztosít.

* A legújabb generációs HDMI 2.1 játékkonzol vagy HDMI 2.1 számítógépes játékeszköz szükséges

Hands-free Google Assistant: hallasd a hangod!

A fejlett kihangosító hangvezérlés és a Google Assistant kombinációja révén a TCL Google TV intelligenssé és egyszerűbbé teszi az életet.​

* Előfordulhat, hogy a Hands-Free Voice Control és a Google Assistant bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. A Google Asszisztens használatához internet-/adatkapcsolat szükséges. Adatdíjak felmerülhetnek. Bizonyos funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem érhető el minden területen.

Google TV

Nézz meg több, mint 700 000 filmet és TV-epizódot egy helyen! A Google TV elhozza kedvenc tartalmaidat alkalmazásaiból és rendezi számodra. A keresés egyszerű – csak kérdezd meg a Google-t. Ha kedvenc alkalmazásaid között szeretnél keresni, mondja azt, hogy „Ok Google, keressen akciófilmeket”.

Kizárólag neked válogatott filmek és műsorok.

Fedezz fel új filmeket és műsorokat a megtekintett tartalmak és Téged érdeklő témák alapján. Akár közvetlenül a telefonodról is hozzáadhatsz a Megnézendő listádhoz, így az ajánlások mindig naprakészek.

Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem állnak rendelkezésre minden országban.

Motion Clarity: Tiszta kép és jobb mozgás

Gyorsan mozgó műveletek esetén nem szeretnél lemaradni egy részletről sem. A TCL MEMC szabadalmaztatott szoftveralgoritmusa ezt támogatja a sportágak, pörgős műsorok vagy filmek nézése közben. Segít csökkenteni a mozgókép elmosódását, és minimálisra csökkenti a mozgási nyomokat. A megtekintési élmény mindig kristálytiszta lesz, függetlenül attól, hogy a forrás 50 Hz vagy 60 Hz.

Magával ragadó hangzás mely körül ölel.

A hang még soha nem szólt ilyen jól. Érezz mélyebb kapcsolatot az általad kedvelt történetekkel és zenével olyan hangokkal, amelyek lélegzetelállító realizmussal mozognak körülötted. Filmek és a Tévéműsorok: Érezzen erősebb kapcsolatot a karakterekkel, ha kedvenc műsorait és filmjeit Dolby Atmosban streameli. Zene: Érezze bele magát kedvenc dalaiban, és fedezze fel a zene új elemeit. Játékok: Pontosítsa a hangokat háromdimenziós precíziós hanggal, és gyorsabban reagáljon kedvenc játékaiban. A Dolby Atmos valósághűen rögzíti minden tárgy mozgását, és 360 fokos térhatású hangzást ad. A Dolby Vision™ képminőséggel együtt valóban moziélményt teremt. A Dolby Atmos és a dupla-D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

A QLED kivételes színei

QUANTUM DOT TECHNOLÓGIA

Tapasztalja meg az élethű képminőséget élénk, széles színekkel és lenyűgöző kontraszttal.

A legmodernebb Quantum Dot technológiának köszönhetően ez a TCL TV több mint egymilliárd színből és árnyalatból álló, valódi mozi színeket kínál. Visszaad minden színt, amelyeket a mozifilmes kamerák képesek rögzíteni. a TCL QLED Tv-ket olyan színvisszaadás, részletesség és mélység jellemzi, amelyhez foghatót semmilyen más LED- vagy OLED-televízió nem tud felmutatni.
 

4K HDR PRO: élénk, pontos színek és legfinomabb részletek

Az UHD-tartalmak legújabb szabványa a nagy dinamikatartomány. A HDR PRO kiváló nagy dinamikatartomány-élményt nyújt, nagy kontraszttal, árnyékrészletekkel és élénk, pontos színekkel. Tapasztalja meg a hihetetlen képi részletességet, ahogyan a filmkészítők tervezték. A látott kép olyan részletes, mint a valóságban. Merüljön el még mélyebben a mélységben és a részletekben!

A TCL TV-ken a 4K HDR PRO Quantum Dot technológiával kombinálva kiváló nagy dinamikatartományú (HDR) élményt nyújt, amely pontos színeket és legfinomabb részleteket biztosít."

 

Motion Clarity a sima képért és a jobb mozgásért

Gyorsan mozgó akcióknál nem akarsz lemaradni egy részletről sem. A MEMC TCL saját fejlesztésű szoftveralgoritmusa a sport, illetve a gyors tempójú műsorok vagy filmek nézése közben lép a színpadra. Segít csökkenteni a mozgásmegjelenítés elmosódását és minimálisra csökkenteni a mozgásnyomokat.

Nézési élménye mindig kristálytiszta lesz, függetlenül attól, hogy a forrás 50 Hz-es vagy 60 Hz-es.

Lenyűgöző HDR élmény bármilyen forrásból


Számos módja van annak, hogy a legjobb 4K HDR képminőséget kapja a tévében: HDR10, HDR HLG, HDR10+ , HDR DOLBY VISION. Ez a TCL TV mindegyiket támogatja! 
Győződjön meg róla, hogy teljes mértékben ki tudja használni a 4K HDR TV maximális kapacitását: akármilyen Dolby Vision tartalmakat élvez a Netflixen, Disney+ vagy HDR 10+ tartalmakat az Amazon Prime Videón, ez a 4K HDR TCL TV mindig a legjobb formátumot fogja támogatni.

Az optimális játékélményedért


A játékosok számára  reszponzív képernyő ugyanolyan fontos, mint a képminőség. A HDMI 2.1 és az ALLM segítségével automatikusan a legalacsonyabb késleltetést és a játékhoz legmegfelelőbb képbeállításokat tapasztalhatja meg.

*legújabb HDMI 2.1 játékkonzol-generáció vagy HDMI 2.1 PC-s játékeszköz szükséges 

120 Hz Game Accelerator a folyamatos számítógépes játékélményért

Az igazi játékosok számára az akadásmentes és reszponzív képernyő legalább olyan fontos, mint a felbontás. 

A TCL legújabb 120 Hz DLG ( Dual Line Gate ) technológiájával a tartalomhoz kötött autómata beállítás funkció gyakoribb képfrissítést és akadásmentes mozgás követést biztosít. Csak egy karnyújtásra van az akadásmentes játékélmény 
A C64 sorozatban a TCL egyedülálló techniligájának köszönhetően a 120 Hz képfrissités elérhetővé vált. A játék felbontása automatikusa Full Hd-ra vált, ezzel elérhetővé válik a 120 Hz-es képfrissítés. A folyamatos mozgás megjeleníthető a legújabb játékkonzolok számára
*55’’, 65’’, 75’’, 85’’

Lenyűgöző, körülölelő hangzás

A hangzás még soha nem szólt ilyen jól. Érezze mélyebb kapcsolatát a történetekkel és a zenével, amelyeket szeret, olyan hangokkal, amelyek lélegzetelállító realizmussal mozognak Ön körül.
A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

Szórakozás, ahogy Te szereted. Egy kis segítséggel a Google-től.

A Google TV összegyűjti a filmeket, műsorokat, tévéműsorokat és egyebeket az alkalmazásokból és előfizetésekből, és csak az Ön számára rendszerezi őket.

Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetőek el. A rendelkezésre állás függvényében.

Hallasd a hangod, a Google Assistant hangutasításokat is végrehajt

A fejlett Hands-Free hangvezérléssel és a Google Asszisztenssel kombinálva a TCL Android TV intelligenssé és egyszerűvé teszi az életet.

* Előfordulhat, hogy a Kézi hangvezérlés és a Google Assistant bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. A Google Asszisztenshez internet/adatkapcsolat szükséges. Adattarifák lehetnek érvényben. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatás-, eszköz- és hálózatfüggő, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.

Együtt a pillanatban

Ingyenes, egyszerű és jó minőségű hang- és videó hívások a TCL tv-ken
* Google-fiókkal való bejelentkezés szükséges
** Videohívásokhoz opcionális kameravásárlás szükséges

Alexa segítségével a hangod irányíthatja a világodat*

Az Amazon Alexa a felhő alapú szolgáltatás és mindig okosabbá válik. Kérje meg Alexát, hogy játsszon le zenét, hallgassa meg a híreket, nézze meg az időjárást, állítsa be a TV hangerejét, váltson csatornát, irányítsa az intelligens otthonát és még sok minden mást.
*Alexa kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközöket, beleértve az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) készülékeket, használhassa a TV vezérlésére.

Végtelen szórakozás a legmagasabb HDR minőségben

A TCL Google TV-k korlátlan mennyiségű tartalmat tesznek lehetővé, és mindig a legjobb minőségben: Netflix , Disney+ , Amazon Prime, YouTube , HBO GO, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, Google play movies, Hulu, Rakuten, Canal+ és még sok más... 
Mennyiség és minőség: Bármelyik streaming platformot is szeretné élvezni, ez a TV támogatja a 4K HDR Dolby Vision (Netflix) és a 4K HDR10+ (Amazon Prime Video) technológiát is. 
Teljes választék mindig a lehető legjobb HDR képminőséggel.

Prémium elegancia, keret nélküli design

Keret nélküli kialakítás a nagyobb képernyőért és még több szeretni való képért

Elegáns és állítható két pontos állvány

Elegáns és okos: a TCL C64 sorozat keret nélküli luxus dizájnja állítható, kétállású állvánnyal* rendelkezik, amely lehetővé teszi a TCL hangprojektor elhelyezését, vagy a nagyképernyős TV bármilyen otthoni felületen való elhelyezését. Az elegancia tökéletes harmóniában találkozik a QLED teljesítményével és technológiájával. 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés