TCL
TCL 55C735 55" QLED TV
  • Cikkszám: 270972
TCL

TCL 55C735 55" QLED TV

  • Cikkszám: 270972
179 900 Ft / db
199 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 799 Pont
db
-20 099 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Képátló
139 cm
Képátló
55 inch
Képernyő típus
QLED
Képernyő felbontás
4K
Smart
Igen
HDMI csatlakozók száma
3 db
Képfrissítés
144 Hz
Szín
Fekete
USB csatlakozó
Igen
WiFi
Igen
139 cm
Képátló
55 inch
Képátló
QLED
Képernyő típus
4K
Képernyő felbontás
Igen
Smart
3 db
HDMI csatlakozók száma

A  144 Hz-es nagy frissítési gyakorisággal felszerelt TCL C735 QLED televízió a játék szerelmeseinek született, megtartva a PC-monitorok játékélményét. A Game Master mód selymesen sima játékélményt biztosít kevesebb késéssel, szakadásmentességgel és azonnali vezérlési paranccsal.

Részletes ismertető

Részletek egy részletben

Több mint egymilliárd szín és árnyalat tölti ki a C735 vizuális teljesítményét, kiváló élményt nyújtva feltűnő fényerővel, kivételes árnyékrészletekkel és élénk színekkel. Üljön nyugodtan, és élvezze a hihetetlen képrészleteket a film készítőinek szándéka szerint.

Oldja fel a forradalmi frissítési gyakoriságot

Élvezze a páratlan 144 Hz-es frissítési frekvenciát C735 tévéjén, készüljön fel a mozgás közbeni elmosódás minimalizálására, a teljes felbontású hang javítására és még sok másra. Csak köszönjön egy forradalmi és lenyűgöző élményhez.

Készüljön fel a TCL Game Masterrel az Legjobb Gaming Élményért

Tapasztalja meg a következő szintű játékot a legjobb felemelő technológiával. Oldja fel a fejlett kijelző- és audiotechnológiát, és próbálja ki a simább streamelést a TCL Game Master segítségével.

Állítható frissítési sebesség

Állítsa a frissítési frekvenciát kedve szerint 48 és 144 Hz között, hogy minden játéknak megfeleljen.

A TCL C73 széria a QLED, 4K HDR Pro és 144 Hz Motion Clarity Pro technológiát egyesíti a sima, éles és színes HDR képminőség érdekében.
A Game Master Pro, HDMI 2.1, ALLM, 144 Hz VRR, Freesync Premium, TCL Game Bar és a legújabb HDR formátumok (beleértve a HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ) által támogatott TCL TV a legjobb társ a sport, játék vagy HDR filmekhez.
Az ONKYO hangszórókkal magával ragadó Dolby Atmos hangminőséget élvezhetsz a TV-n, vagy párosíthatod TCL Sound Bar-oddal.
A funkcionális elegancia és a teljesítmény párosul: a TCL C73 széria keret nélküli luxus kialakításához hozzáillő központi állvány* is tartozik, amely lehetővé teszi, hogy ez a nagy képernyős TV bármilyen otthoni felületre felszerelhető legyen.
A TCL C73 széria a valaha volt legfejlettebb Smart TV rendszerrel is rendelkezik: a Google TV beépített Google Asszisztenssel és Apple Airplay 2-vel**
*kivéve 98" és 85"
**Csak55", 65" és 75"


A QLED kivételes színei

A korszerű Quantum Dot technológiának köszönhetően ez a TCL készülék 1 milliárd színből hozza létre a moziban tapasztalható színeket.
Minden színt, amit filmes kamera képes felvenni. Ez a technológia lehetővé teszi azt a szintű színvisszaadást, részletgazdagságot és mélységet, amihez semmilyen más LED vagy OLED TV nem mérhető.

4K HDR PRO: élénk, pontos színek és a legfinomabb részletek

Az UHD tartalom legújabb szabványa a High Dynamic Range (magas dinamikatartomány). A HDR PRO kiváló magas dinamikus tartományú élményt nyújt nagy kontraszt- és árnyék részletességgel, élénk és pontos színekkel. Tapasztald meg úgy a kép részletességét, ahogy a filmkészítők szánták nekünk. A kép amit látsz, ugyanolyan részletes, mint a való világban. Merülj el még jobban a mélységben és a részletekben!
A TCL TV-ken a 4K HDR PRO kvantumponttal kombinálva kiváló High Dynamic Range (HDR) élményt nyújt, pontos színeket és a legfinomabb részleteket biztosítva.

144 Hz-es natív kijelző a prémium mozgásért

Élvezd a gyorsan mozgó képeket, például sport- vagy akciófilmeket, élethű simasággal és élesebb részletekkel a 144 Hz-es natív kijelzőnknek köszönhetően. Semmi sem tudja felülmúlni a 144 Hz-es natív mozgást.

A 144 Hz a legmagasabb képernyő-frissítési sebesség ezen a TV-képernyőn.

Ennek a 144 Hz-es frissítési gyakoriságnak köszönhetően a jel feldolgozása a legjobb módon történik, függetlenül attól, hogy a jel 50 Hz, 60 Hz, 100 Hz, 120 Hz vagy 144 Hz.

Lenyűgöző HDR bármilyen forrásból

Győződj meg róla, hogy teljes mértékben ki tudd használni HDR TV-d maximális kapacitását: élvezz bármilyen Dolby Vision tartalmat Netflixen, Disney+ vagy HDR 10+ tartalmat Amazon Prime Video-n, ez a 4K HDR TCL TV mindig a legjobb formátumot fogja támogatni.​
Ezen felül a HDR Dolby Vision IQ optimalizálja a képminőséget, hogy a szoba megvilágítási viszonyaihoz igazítsa. A Dolby Vision IQ intelligensen optimalizálja TV-d, hogy minden pillanatban tökéletes kép legyen a szobában.
Számos módja van a legjobb HDR képminőség elérésére a TV-n: HDR10, HDR HLG, HDR10+ , HDR DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ.
Ez a TCL TV mindegyiket támogatja!

Játssz úgy, mint egy profi

A gamer-eknek egy reszponzív TV legalább olyan fontos, mint egy jó képpel rendelkező.
Az új HDMI 2.1 szabvány gyorsabb frissítési sebességet tesz lehetővé akár 4K-ig 120 fps-nél és akár 4K-ig 144 fps-nél (fps: képkocka per másodperc). A HDMI 2.1 kompatibilitást biztosít a legújabb játékkonzol generációkkal, és olyan funkciókat tesz lehetővé, mint az ALLM (Automatikus alacsony késleltetési mód) és a VRR (változó frissítési gyakoriság)*​
Az ALLM lehetővé teszi, hogy a videojáték-konzol vagy a számítógép grafikai kártyája automatikusan játékmódba kapcsolja a TV-t a szupergyors, 6 ms alatti tévéjáték-bemeneti késleltetés érdekében**
A VRR kiküszöböli a késleltetést, a remegést és a keretszakadási hatásokat a gördülékeny és részletesebb játékmenet érdekében.
Ez a TV 144 Hz-es VRR natív: a legmagasabb szabvány a TV-iparban, és tökéletes az e-sport játékokhoz és az FPS-hez.: simább és zökkenőmentes játékmenet, szakadás nélkül.​
AMD Freesync Premium a komoly játékosoknak: gördülékeny, szakadásmentes játékélmény csúcsteljesítmény mellett
TCL Game Bar: saját igényeid szerint kialakítható felület, amiben megtekintheted az összes játéklehetőséget, az aktuális játék elhagyása nélkül
*A legújabb generációs HDMI 2.1 játékkonzol vagy HDMI 2.1 PC játékeszköz szükséges
** 4K-ban 120 fps-sel

Mozis hangélmény otthonodban

Az ONKYO hangszórók, amelyeket kifejezetten a hangtisztaságra és pontosságra terveztek, valósághűbb Dolby Atmos hangélményt tesznek lehetővé otthonodban.​
A Dolby Atmos és a dupla-D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

Hands-free Google Assistant: Hallasd a hangod!

A fejlett Hands-Free hangvezérlésnek és a Google Asszisztensnek köszönhetően a TCL Google TV-d okossá és egyszerűbbé teszi az életet.​
* Előfordulhat, hogy a Hands-Free Voice Control és a Google Asszisztens bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. A Google Asszisztens használatához internet-/adatkapcsolat szükséges. Adatdíjak felmerülhetnek. Bizonyos funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem érhető el minden területen.

Airplay 2 - Nézd. Hallgasd. Oszd meg. Az AirPlay segítségével mindezt megteheted.

Az AirPlay segítségével videókat, fényképeket, zenéket és egyebeket oszthat meg Apple-eszközökről TCL-tévéire. Amit megoszt, az mindig személyes és privát marad. Dőljön hátra, és élvezze mindazt, amit szeret – még több helyen, mint valaha.

Homekit - A jövő már a házadban.

Az AirPlay segítségével videókat, fényképeket, zenéket és egyebeket oszthat meg Apple-eszközökről TCL-tévéire. Amit megoszt, az mindig személyes és privát marad. Dőljön hátra, és élvezze mindazt, amit szeret – még több helyen, mint valaha.

Prémium keret nélküli fém kivitel központi állvánnyal

A TCL C73 széria elegáns, középső fém állvánnyal rendelkezik, így ez a nagyképernyős TV könnyen felhelyezhető bármilyen otthoni felületre.​
A funkcionális elegancia párosul a teljesítménnyel a tökéletes harmónia érdekében


Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés