Zilan
Zilan ZLN0218 Elektromos textilborotva
  • Cikkszám: 291479
Zilan

Zilan ZLN0218 Elektromos textilborotva

  • Cikkszám: 291479
6 499 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
64 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Szürke

Ez a kézi eszköz lehetővé teszi a szösz és bolyhok gyors és egyszerű eltávolítását pulóverekről, kabátokról, gyapjú ruházatról, takarókról és más típusú anyagokról.

A gép erőteljes motorral rendelkezik, amely hatékonyan távolítja el a nem kívánt szálakat a ruhákból, így a ruhák tiszták és szöszmentesek maradnak. Az anyag típusától függetlenül ez a gép eltávolítja a szöszöket és javítja ruhái megjelenését.

Részletes ismertető

A ZLN0218 nagyon egyszerűen használható, és 2 db LR14 elemmel vagy hálózati adapterrel működtethető. Úgy tervezték, hogy könnyen fogható és használható legyen, kompakt mérete pedig azt jelenti, hogy bárhová magával viheti.

Amellett, hogy praktikus, a Zilan ZLN0218 rendkívül tartós is. Minőségi anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú távú és megbízható használatot.

Röviden, a Zilan ZLN0218 a tökéletes szöszeltávolító, amely segít abban, hogy ruhái újszerűek legyenek. Könnyen használható, akkumulátorral vagy hálózati adapterrel működik, és rendkívül hosszú élettartamú. Rendeljen még ma, és javítsa ruhatára megjelenését!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés