Epson
Epson EcoTank L3251 Tintasugaras nyomtató
  • Cikkszám: 283412
Epson

Epson EcoTank L3251 Tintasugaras nyomtató

  • Cikkszám: 283412
67 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
679 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Számos funkció

A 100 lapos hátsó papírtálcának, a szegély nélküli fotónyomtatásnak (akár 10x15 cm méretben) és az akár 10 oldal/perc nyomtatási sebességnek5 köszönhetően pillanatok alatt, könnyedén végezhet számos feladattal.

5. Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT értékeket jelezve az Irodai kategória teszt alapján alapértelmezett egyoldalas nyomtatás esetén. További információkért látogasson el az Epson webhelyére

Részletes ismertető

Nincs szükség többé tintapatronokra

Problémamentes otthoni nyomtatás – az ultra nagy kapacitású tintatartályoknak köszönhetően az utántöltés problémamentes, az egyedi kialakítás pedig biztosítja, hogy a tartályokba a megfelelő tinta kerüljön.

Modern rugalmasság

A nyomtató egyszerűen integrálható a meglévő otthoni környezetébe, ami után könnyedén nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról is4. Ráadásul a nyomtatót okoseszközéről is vezérelheti az Epson Smart Panel alkalmazáson keresztül4. Dokumentumok és fényképek nyomtatása, beállítás, felügyelet és hibaelhárítás – akár telefonról vagy táblagépről is.

4. Az Epson Smart Panel és az Epson Creative Print alkalmazás vezeték nélküli kapcsolatot igényel. Az Epson Email Print és az Epson Remote Print Driver szolgáltatás internetkapcsolatot igényel. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés