Epson
Epson L6290 Nyomtató
  • Cikkszám: 273019
Epson

Epson L6290 Nyomtató

  • Cikkszám: 273019

157 969 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Az Epson L6290 nyomtató által nem kell többé tintapatronokkal vesződnie. Egyszerűen megtöltheti a nagy kapacitású tintatartályokat és egyedi kialakítás pedig ügyel arra, hogy megfelelő tartályba kerüljön a tinta. EcoTank nyomtató használatával jelentős költségeket takaríthat meg. Modern funkciói közé tartozik az Epson Smart Panel, amivel könnyen irányíthatja a nyomtatót okoseszközeiről.

A tintapatronok a múlté

Problémamentes nyomtatás otthon és kis irodákban– az ultra nagy kapacitású tintatartályoknak köszönhetően az utántöltés miatt sem kell aggódni, az egyedi kialakítás pedig biztosítja, hogy a tartályokba a megfelelő tinta kerüljön.

Takarékosság mindenekelőtt

Ezzel az EcoTank nyomtatóval a nyomtatási költségek akár 90%-át is megtakaríthatja.

Rugalmasság és modernitás

A nyomtató egyszerűen beilleszthető a kialakított otthoni környezetébe, ami után könnyedén, vezeték nélkül nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról is. Emellett az Epson Smart Panel alkalmazás használatával az okoseszközéről irányíthatja a nyomtatót: beállítást végezhet, felügyelheti a nyomtató működését, dokumentumokat és fotókat nyomtathat, illetve hibakeresést is végezhet.

Számos funkció

A 6,1 cm-es színes LCD kijelzőnek, az automatikus kétoldalas nyomtatásnak, a 250 oldalas papírtálcának és az akár 15,5 oldal/perc ISO/IEC 24734 nyomtatási sebességnek köszönhetően pillanatok alatt, könnyedén végezhet bármilyen feladattal.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés