Baseus
Baseus 4 portos USB-A HUB adapter (WKQX030001)
  • Cikkszám: 274680
Baseus

Baseus 4 portos USB-A HUB adapter (WKQX030001)

  • Cikkszám: 274680

6 999 Ft / db

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Ez a Baseus adapter 4 USB 3.0 porttal rendelkezik, ez által képes akár 5GB/s sebességgel fájlok átvitelére, mozgatására. Ráadásul a plug&play működésnek köszönhetően nincs szükség további szoftver telepítésére, széles kompatibilitása által többféle rendszerrel is működik. ABS-ből készült burkolata megvédi a kisebb karcolásoktól, ujjlenyomatoktól.

A Baseus 4 az 1-ben hub 4 USB 3.0 portot kínál, és lehetővé teszi a fájlok átvitelét akár 5 Gbps sebességgel. A Baseus Lite sorozatú hub lehetővé teszi akár 4 további eszköz csatlakoztatását, például egér, billentyűzet, nyomtató, asztali ventilátor, táblagép, okostelefon, USB-meghajtó vagy memóriakártya-olvasó. Ez ideálissá teszi például munkahelyen vagy játék közben. A Baseus hub minden bizonnyal hasznos lesz! A hub támogatja a Plug&Play rendszert, ami azt jelenti, hogy csak a számítógéphez vagy a laptophoz kell csatlakoztatni. Ezenkívül a termék kompatibilis a legnépszerűbb operációs rendszerekkel, mint például a Windows, a Mac OS és a Linux. A beépített fényjelző tájékoztatja Önt az eszköz állapotáról.

Az adapter támogatja az OTG funkciót. Így például csatlakoztathatja telefonját a számítógépéhez, hogy nagyobb képernyőn nézzen filmeket. Lehetőség van fájlok átvitelére az okostelefonok és az USB-meghajtók között is. Megjegyzés: a telefonnak/táblagépnek támogatnia kell az OTG-t a leírt funkciók használatához. A beépített chip felelős a készülék hatékony működéséért. Segít elkerülni a késéseket is. A készülék burkolata tartós ABS műanyagból készült, amelynek köszönhetően ellenáll a karcolásoknak. Nem mutat semmilyen esztétikus ujjlenyomatot, bármelyik. A tartós zsinórban lévő kábelt a hosszú tartósság, valamint a húzás és kopásállóság jellemzi. A narancssárga részletek vonzóak és eredeti karaktert adnak a terméknek.

  • Üzemi feszültség: 5V
  • Üzemi áram: 200mA
  • Bemeneti áram (C típus): 5V/2A
  • Átviteli sebesség: akár 5 GB/s
  • Operációs rendszerek: Windows, Apple OS, Linux, Vista stb.
  • Kábel hossza: 25 cm

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés