Swissten
Swissten 22045500 UK (angol) hálózati töltőadapter
  • Cikkszám: 286964
Swissten

Swissten 22045500 UK (angol) hálózati töltőadapter

  • Cikkszám: 286964
16 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
169 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
  • Egységár: 16 999 Ft / db

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér

SWISSTEN GaN hálózati töltőadapter - Forradalmi Technológia a gyorstöltésért!

Részletes ismertető

Az Egyesült Királyság aljzataihoz készült!

Ez a töltő kifejezetten az Egyesült Királyságban használatos aljzatokhoz lett tervezve. Ha ott tartózkodsz, ne aggódj a töltőd kompatibilitása miatt!

Tapasztald meg a hatékonyság és méret csodáját a SWISSTEN GaN Töltővel!

Az új SWISSTEN töltő sorozatból származó töltőnk forradalmi GaN technológiával van felszerelve. Ez a technológia a Gallium Nitride vegyületet jelenti, amely egy alternatív megoldás a szilícium félvezetőkre. A GaN technológia lényege, hogy ezen vegyületből készült félvezetők sokkal magasabb frekvenciákat képesek kezelni, és összehasonlíthatatlanul nagyobb hatékonysággal rendelkeznek. Ezáltal megszűnik az túlmelegedés, és jelentősen csökkenthető a termékek mérete. Ebben a blog cikkünkben bővebben is olvashatsz a GaN technológiáról.

Okos töltés minden esetben!

Az SWISSTEN GaN Töltő két USB-C kimenettel rendelkezik, amelyek gyors töltést biztosítanak Power Delivery technológiával. Mindkét USB-C port maximális kimeneti teljesítménye 65W, és okos töltés funkcióval rendelkezik. Amikor két eszközt csatlakoztatunk, a töltő optimalizálja a töltést és megosztja a teljesítményt a készülékek között. Ezen kívül található még rajta egy hagyományos USB-A kimenet is.

Az SWISSTEN GaN Töltőben a Power Delivery gyors töltési technológia található, amely lehetővé teszi az Apple és Samsung okostelefonok számára a szupergyors töltést. A töltő rendelkezik Power Delivery PDO és a legújabb Power Delivery PPS töltési formátumokkal, amelyek kímélik az akkumulátort és meghosszabbítják annak élettartamát.

  • Bemenet: AC 100-240V, max. 2A, 50-60 Hz
  • USB-C kimenet: PD 65W, 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A,15V/3A, 20V/3.25A
  • USB-C kimenet: PD 65W, 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A,15V/3A, 20V/3.25A
  • USB-A kimenet: DC 5V/1A max. 5W
  • Teljesítmény elosztás a különböző eszközök csatlakoztatásakor: USB-C kimenet egyedül akár 65W, amikor két eszközt csatlakoztatunk a USB-C portokhoz, a töltési teljesítmény optimalizálódik az igényeknek megfelelően és akár 65W összesen elosztva.
  • Kiváló minőségű anyagok és kivitelezés.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés