Lauben
Lauben NVS01 Automatikus vákuumfóliázó
  • Cikkszám: 291075
Lauben

Lauben NVS01 Automatikus vákuumfóliázó

  • Cikkszám: 291075
21 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
219 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 21 999 Ft / db

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete

Mindannyian tudjuk a helyzetet, amikor nem sikerül időben elfogyasztani mindent, ami a hűtőszekrényben van, és szükségtelenül ki kell dobnunk az ételt. A vákuumozás egy egyszerű, de nagyon hatékony megoldás. A Lauben Vacuum Sealer VS01 készülékkel ötszörösére növelheti az étel eltarthatóságát. A vákuumozási módszer a levegőnek egy vákuumozóval történő elszívása jelentősen lelassítja az oxidációs folyamatot, amelyben az élelmiszer elromlik. A Lauben Vacuum Sealer VS01 készülékkel az élelmiszereknek hosszabb élettartamot biztosít és elkerülheti a hűtőszekrényben lévő levegő nedvességének és baktériumainak negatív hatásait, amelyek megváltoztatják az ételek színét, ízét és mindenekelőtt étel általános minőségét. Az ételek sokkal hosszabb ideig tartanak, ha vákuumba helyezik a csomagolásban található speciális fóliába, a hűtőszekrénybe vagy a mélyhűtőbe, így időt takaríthatnak meg, és elkerülhetők a kellemetlen és felesleges pazarlások. Az egész folyamat nagyon egyszerű, csak négy gombbal lehet irányítani a vákuumozót. A vákuumozó szintén nagy segítség akkor, ha el akarja sajátítani kedvenc sous vide főzési módszerét, vagy előkészít steaket a váratlan látogatások esetére.

Meghosszabbítja az élelmiszerek életét

Legyen a Lauben Vacuum Sealer VS01 napi segítője az úton az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelemben. A vákuumozó mindennel elbír, amely a hűtőszekrényben van. A nedves, száraz, lágy és kemény ételeket kezeli, csak válassza ki előre a megfelelő programot a megfelelő gombbal.  Meghosszabbíthatja a zöldségek, húsok és sütemények életét, de a levesekét vagy a születésnapi tortákét is.

Részletes ismertető

Mindenki képes kezelni

A Lauben Vacuum Sealer VS01 kezelése nagyon egyszerű, és mindenki megteheti. Négy gombbal lehet kiválasztani a megfelelő eljárást, és pontosan beállíthatja, hogy milyen ételt kíván vákuumozni. A Vákuum gombbal vákuumot lehet létrehozni. Ezután könnyen lezárhatja a fóliát, a Seal gomb segítségével. Alternatív megoldásként választhat egy automatikus folyamatot is. Nem kell hosszú utasításokat elolvasnia, egy QR-kódot talál a dobozon, amit a telefonján beolvas majd és egy egyszerű video bemutatón mindent lejátszhat majd.

All-in-one

A Vacuum Sealer VS01 készülékkel rendelkezik mindennel, amire szüksége van az élelmiszerek vákuumozásához, és nem kell megvásárolnia semmilyen kiegészítő berendezést. A Lauben Sous Vide Foil 2805 teljes 5 méteres vákuumfólia a csomagolásban található.  A vákuumfóliának van egy beépített fóliavágója, amely levágja a szükséges mennyiségű fóliát, hogy egyéni vákuumzacskót készítsen. A vákuumozó ezután kiszívja a levegőt a zsákból, és beolvasztással lezárja a fóliát. Csak annyit kell tennie, hogy a vákuumozott ételt hűvös helyen tárolja, ahol felhasználható marad.

Mindent tud kezelni - Vákuummal meghosszabbítsa az ételek élettartamát. A Vacuum Sealer VS01 képes kezelni mindent, amit szeretnek, a zöldbabtól kezdve a születésnapi tortáig.

Segítség nemcsak a konyhához - útközben megmentheti Önt, Annak ellenére, hogy élelmiszer-szakértő, képes megbirkózni más elemekkel is. Készül egy vidéki kirándulásra vagy sátor alatt? Gyufát, térképeket vagy ruhákat is vákuumozhat, és mindent biztonságosan szárazon tarthat, miközben csökkenti a csomagja súlyát.

A helyén marad - Csúszásgátló lábakkal a vákuumozó nem mozoghat a konyhai pulton.

Szinte egyedül dolgozik - csak Önökön múlik, hogy milyen utat választanak. A Vacuum Sealer VS01 az automatikus vákuum-előállítás és az azt követő fólia-lezárás módját kínálja.

A pazarlás vége - Nem szeretünk pazarolni. A Vacuum Sealer VS01-rel még ma abbahagyhatja az élelmiszer pazarlást.

Intuitív kezelés - A teljes folyamat vezérléséhez és ellenőrzéséhez mindössze 4 gombbal elegendő, melyik ételt vagy terméket kíván vákuumba helyezni, és melyik vákuum üzemmódot válassza ki..

Sous vide segítő - A vákuumozó azon szakácsok mindennapos segítsége, akik a sous vide módszerrel készítik ételeiket. Próbálja ki Ön is a vákuumfőzést. 

Használatra kész - Nem kell semmi mást vásárolnia a vákuumozóhoz, minden, amire szüksége van ahhoz, beleértve a speciális fóliát is a csomagolás tartalmazza.

Szuperkemény hegesztés - az automatikus olvasztási funkciónak köszönhetően a kapott hegesztés szuperkemény és tökéletesen légmentes, és azonkívül a szokásosnál szélesebb - 2,5 cm. A kapott lezárt zacskók probléma nélkül megállták a stresszteszteket.

Száraz és nedves étel üzemmód - bármi vákuumozható a Lauben Vacuum Sealer VS01 készülékben. A nedves és törékeny ételek funkciói biztosítják a szelídebb levegő kiszívást anélkül, hogy a zacskó tartalma deformálódna. Az eltávolítható csepegtetőhorony biztonságosan visszatartja a folyadékot, amely még mindig kiszivároghat.

Kábel tárolási tere - Tekerje a felesleges kábelt kényelmesen a porszívó alján lévő térbe, így a vezeték sehol sem képezhet akadályt.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés