Anker
Anker Eufy Vezeték nélküli Wi-Fi Slim Video Kapucsengő
  • Cikkszám: 266050
Anker

Anker Eufy Vezeték nélküli Wi-Fi Slim Video Kapucsengő

  • Cikkszám: 266050

36 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Éles, 1080p-s képminőséget kaphat mindenkiről, aki közeledik a bejárati ajtóhoz. A továbbfejlesztett WDR és a 4:3 képarány biztosítja, hogy minden alkalommal színpontos, tetőtől talpig képet kapjon. Az ajtócsengő és a Wi-Fi csengő zárt, alacsony fogyasztású vezeték nélküli kapcsolatot alkot, amely akár 120 napos üzemidőt tesz lehetővé.

Védi Önt, családját és magánéletét

Minden Eufy Security terméket úgy terveztek, hogy biztosítsa a biztonsági adatok titkosságát. Legyen nyugodt, hogy biztonságosan rögzítheti mindazt, ami otthona körül történik.

Pontos emberi észlelés

A mesterséges intelligencia technológiájával és kifinomult algoritmusunkkal a kamera intelligensen érzékeli a test alakját és az arcmintázatokat. Ez biztosítja, hogy csak akkor kapjon figyelmeztetést, ha ember van az ajtóban, nem pedig egy kóbor macska.

"Alexa, mutasd meg a bejárati ajtómat"

Csatlakoztassa az ajtócsengőt az Alexához vagy a Google Asszisztenshez, és bármikor bejelentkezhet, hogy mi történik otthonán kívül.

eufy E8220311

Csevegés a látogatókkal valós időben

Kétirányú hangon keresztül közvetlenül beszéljen bárkivel, aki megközelíti a bejárati ajtót. Mondd meg a barátaidnak, hogy jöjjenek hátul, vagy hogy éppen hozzanak egy kis tejet.

Könnyű interakció

Rögzítse és állítson be akár 3 azonnali választ. Amikor értesítést kap a tevékenységről, egyszerűen válassza ki az egyik előre rögzített válaszát az interakció és az utasítások egyszerű módja érdekében.

Testreszabott észlelés

Rajzoljon egy tevékenységi zónát, hogy testreszabhassa azt a területet, ahol a mozgás érzékelhető. Zárja ki a forgalmas gyalogos területeket vagy utakat, hogy csökkentse a kapott téves riasztások számát.

Tiszta kilátás, akármilyen fényes is

A WDR segítségével éles részletekben láthatja a látogatókat, amint közelednek az ajtóhoz bármilyen háttérvilágítás ellenére.

Tárolás a kezedben

Az összes felvételt közvetlenül a Wi-Fi Chime SD-kártyáján tárolja (nem tartozék!), amely az otthonában található. Ez azt jelenti, hogy még ha valaki erőszakkal eltávolítaná is a csengőt, minden adata biztonságban marad.

Lásd tetőtől talpig

A megnövelt 4:3-as képarány biztosítja, hogy a közeledők teljes testét átlássa.

eufy E8220311

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés