Comply
Comply Sport Pro memóriahab, Univerzális fülhallgató szivacs
  • Cikkszám: 223018
Comply

Comply Sport Pro memóriahab, Univerzális fülhallgató szivacs

  • Cikkszám: 223018

7 349 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 1 hónap
  • Egységár: 1 225 Ft / db

Alaptulajdonságok

Csomag tartalma: 3 pár Comply Sport Pro memóriahab Univerzális fülhallgató szivacs
  • Csomag tartalma: 3 pár Comply Sport Pro memóriahab Univerzális fülhallgató szivacs

Minden embernek más és más hallójárata van. Átmérőre, egyenetlenségre, és hosszra is. Sőt! Tény, hogy a hallójáratunk átmérője egyáltalán nem állandó!  Amikor beszélünk, rágunk, vagy csak mozgatjuk az állkapcsunkat, a hallójáratunk átmérője is folytonosan változik. Ezért van az, hogy a szilikon anyagú “gumi” fülillesztékek kicsúsznak az ember füléből, hiszen a folytonos átmérő változás miatt szinte “kipumpáljuk”.

A Comply™ más.

A tudomány és a szenvedély által közösen kifejlesztett megoldás, amely szinte bármely hallójárathoz egyedi és tökéletes illeszkedést biztosít, és nem csúszik ki. A habanyag képes a folyamatos átmérő változás kompenzálására és a porózus külső felülete finoman “belekepaszkodik” a hallójáratunkba. Nem csak sokkal komfortosabb, de kiváló zajszűrést, különleges illeszkedést és hangminőséget, valamint ultra kényelmes viseletet is nyújt!

FŐBB JELLEMZŐK

Kényelmesebb. Jobban illeszkedik. Ráadásul szebben is szól. Ahogy a fülbe helyezést követően tágul, hogy tökéletesen illeszkedjen a hallójáratba, egy dolog biztossá válik: innen nincs visszaút. Az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab technológiának köszönhetően a testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik bármely hallójárathoz. Bár annak mérete és formája a hőmérséklet változás vagy mozgás hatására változhat, aCOMPLY™ memóriahab a hallójárattal együtt változik. Ez teszi igazán különlegessé és egyedivé nemcsak a viseletet, de a hangzásvilágot egyaránt. Egyszerűnek tűnik. Nagyszerűnek hallatszik. Jobb vele a zene.

Sport Pro -  az aktív életmód kedvelőinek

Pontos illeszkedést kínál az aktív életmód kedvelőinek. Segítségével bármely fülhallgató sport fülhallgatóvá válikWax-Guard védelemmel és Sweat-Guard bevonattal is rendelkezik, mely az izzadságtól és nedvességtől nemcsak a memóriahab fül illesztéket, de a fülhallgatót is védi, növelve ezzel mindkettő élettartamát. Fülzsír-lepergető hatása miatt meggátolja a szennyeződés bejutását, így semmi sem állhat a zene útjába. Kifejezetten sportolók, futók, kerékpárosok, vezeték nélküli fülhallgató használók részére.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés