Baseus
Baseus Crystal Shine Type C- Type C Kábel (CAJY000601)
  • Cikkszám: 274726
Baseus

Baseus Crystal Shine Type C- Type C Kábel (CAJY000601)

  • Cikkszám: 274726
3 199 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
31 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete

A Baseus Crystal Shine USB Type C csatlakozója lehetővé teszi, hogy könnyedén töltse okostelefonját, vagy akár laptopját és egyéb elektronikai eszközét. Hamar teljes töltöttségi szintet érhet el a gyorstöltés támogatásnak köszönhetően, 100 W-ig. Továbbá gyors, akár 480 Mbps adatátvitel is lehetséges a kábellel. Ellenálló, strapabíró textúrájú fonott anyagból készült.

Részletes ismertető

A kiváló minőségű USB Type C csatlakozókkal ellátott kábel lehetővé teszi, hogy nem csak a telefonját, de akár egy laptopját is táplálja – köszönhetően az akár 100 W-os terheléshez való alkalmazkodásnak. A gyorstöltés számos szabványát is támogatja, így a telefont a töltőhöz csatlakoztatva nem kell sokat várni a feltöltéshez.

A USB-C csatlakozó számos gyorstöltési szabványt támogat, pl. gyors töltés vagy tápellátás akár 100 W-ig. Az intelligens chip beállítja az optimális teljesítményt a stabil és biztonságos töltés érdekében, hogy a kábel ne melegedjen fel. Az akár 480 Mbps átviteli sebesség gyors adatátvitelt tesz lehetővé. Számos gyorstöltési szabvánnyal kompatibilis, pl. Gyors töltés vagy tápellátás. Ez egy nagyszerű kábel speciális feladatokhoz! Használhatja USB Type C porttal ellátott okostelefonok és laptopok, sőt a Nintendo Switch konzol töltésére is.

A Baseus Crystal Shine sorozat strapabíró textúrájú fonott borítása további megerősítést kapott ott, ahol a dugó a kábelhez csatlakozik. Így ellenáll a hajlításnak és a nyújtásnak. A belsejében egy 8 eres rézkábel található, ami egy intelligens chipnek köszönhetően még egyidejű töltés és adatátvitel közben sem melegszik fel. A dugó mellett egy stílusos dísz található, amely visszaverődő fénnyel szikrázik. A kábel 1,2 m hosszú, így kényelmesen használhatja otthon vagy az autóban.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés