Hyundai
Hyundai VK180 Vízforraló
  • Cikkszám: 272511
Hyundai

Hyundai VK180 Vízforraló

  • Cikkszám: 272511

7 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
2 200 W
Űrtartalom
1,7 l
Anyag
Üveg
Automatikus kikapcsolás
Igen
Szín
Átlátszó

A Hyundai VK180 egy igazán egyedi üvegfalú vízforraló, mely feldob minden konyhát. Nagy teljesítményének köszönhetően pillanatok alatt felforralja a vizet, és ha elérte a kívánt hőmérsékletet, akkor automatikusan kikapcsol. Fény- és hangjelzéssel is rendelkezik. Karbantartása egyszerű, eltávolítható szűrő található benne a vízkőlerakódás ellen.

A Hyundai VK180 üvegből készült vízforraló belső háttérvilágítással minden konyhát feldob, és szórakoztató hangulatot ad a víz forralásához.

A vízforraló kiválóan alkalmas minden forró ital elkészítésére, és 2200 W-os bemeneti teljesítménnyel a teljes előkészítés csak néhány pillanatot vesz igénybe.

A kettős biztonsági rendszer gondoskodik arról, hogy a biztonsági biztosíték működésbe lépjen, ha fennáll a túlmelegedés veszélye, vagy amikor a vízforraló alapjáraton jár. Az automatikus kikapcsoló rendszer a kívánt hőmérséklet elérésekor gondoskodik arról, hogy a vízforraló ne forralja fel feleslegesen a vizet. A vízforraló fény- és hangjelzéssel is rendelkezik.

A vízforraló ugyanolyan könnyen karbantartható, mint a működtetése. A kerek és könnyen hozzáférhető részeknek köszönhetően nagyon könnyen tisztítható, és a tápkábel tárolására szolgáló hely az alapban helyet takarít meg a konyhapulton. A vízforraló könnyen eltávolítható szűrővel is rendelkezik a vízkő lerakódások ellen.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés