Domestos
Domestos Aroma Lux Dahlia Flower & Dragon Fruit WC-rúd, 4 x 55 g
  • Cikkszám: 267528
Domestos

Domestos Aroma Lux Dahlia Flower & Dragon Fruit WC-rúd, 4 x 55 g

  • Cikkszám: 267528
2 599 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
25 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 47 255 Ft / kg
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A Domestos Power5 WC frissítő blokkja segít megelőzni a koszt és a vízkőlerakódásokat a takarítások között is. Minden egyes öblítés után bőséges habot hagy maga után, amely segít megakadályozni a vízkőlerakódást, eltüntetni a koszt, ragyogóvá tenni a WC kagylót, és hosszan tartó kellemes illatot áraszt magából.

Részletes ismertető

Küldetésben a rossz higiénia ellen

A Domestos védi otthonát a kórokozók támadásai ellen a vécében és az egész ház körül 1993 óta Magyarországon. Feladata emellett az is, hogy felhívja a figyelmet a helyes higiénés szokásokra. Megállíthatatlanul küzdünk világszerte a rossz higiéniai körülmények ellen. Programunkat 2015-ben Magyarországon is elindítottuk: Iskolamosdó Felújítási Programunk keretében minden évben hátrányos helyzetű vidéki iskolák pályázhatnak anyagi és fizikai támogatásra mosdóhelyiségeik felújításához. Az Unilever Celan Future nevű program 2030-ra teljesen kivonja a fosszilis anyagokból készült kemikáliákat az Unilever tisztító- és mosószereiből, mellyel új lehetőségeket teremt a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére. A háztartás-vegyipari üzletág azért hívta életre ezt az úttörő innovációs programot, hogy alapjaiban változtassák meg kedvelt tisztító- és mosószermárkáik előállítási, gyártási és csomagolási módját.

Jellemzői az erős habzás, megelőzi a vízkőképződést, hosszan tartó illatot eredményez, a végeredmény pedig csillogó tisztaság és higénia.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés