LOGITECH
Logitech BCC950 Univerzális webkamera és kihangosító
 • Cikkszám: 259780
LOGITECH

Logitech BCC950 Univerzális webkamera és kihangosító

 • Cikkszám: 259780
99 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
999 Pont
db
 • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Maximális képfrissítés
30 Hz
Videófelbontás
1920 x 1080p
USB csatlakozó
Igen
Vezeték nélküli
Nem
Méretek: Magasság: 154 mm
Szélesség: 150 mm
Mélység: 104 mm
Magasság emelővel: 345 mm

Tömeg: 568 g
Tartozékok: BCC950 ConferenceCam bázisállomás és csatlakoztatott USB-kábel
Kameraemelő talp
Webkamerafej
Tápkábel
Termékkalauz
Távirányító

Részletes ismertető

Nagyszerű megoldás kisebb csapatoknak

Kisebb csapatok bárhol, bármikor indíthatnak saját videókonferenciát. A nagy felbontású, Plug and Play konferenciakamerával és kihangosítóval felszerelt univerzális BCC950 videókonferencia-rendszer remek választás kisebb helyiségekbe, illetve kisebb (1–4 fős) csapatoknak. Gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető egy íróasztalon vagy konferenciaasztalon. A HD-videó és a kristálytiszta hang kiváló ár/érték arányt képvisel.

Teljes értékű, mindent tartalmazó kialakítás

Mindössze csatlakoztatnia kell a használathoz. A BCC950 a teljes kétirányú kihangosítónak köszönhetően széles sávú hangot biztosít, motorral felszerelt kamerájával pedig HD minőségű videófelvétel készíthető. Azaz mindent tud, amire egy szűk körű, legfeljebb 4 fős videókonferencia indításához szükség van.

A produktív csapatok tökéletes választása

A kompakt kialakítású és szemmagasságban lévő, motorral felszerelt BCC950 kamera kisebb csapatoknak készült. Az irányítatlan hangszóró és a zajszűrő mikrofon lehetővé teszi, hogy a megbeszélés résztvevői akár 2,4 méter távolságról is jól halljanak és hallhatók legyenek. A BCC950 rendszer privát és otthoni irodákban, illetve gyakorlatilag bármilyen, félig magánjellegű térben történő használatra készült.

A legtöbb videókonferencia-alkalmazással kompatibilis

A BCC950 plug and play USB-kapcsolatot biztosít Windows® rendszerű és Mac számítógépekhez, és a legtöbb videókonferencia-alkalmazás, például a Skype® Vállalati verzió, Zoom®, BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber™, Fuze, LifeSize Cloud és Vidyo is használható rajta.

Nézzen a szemébe

A szemkontaktus elmélyíti a kapcsolatokat, különösen, ha új kapcsolatot kell létesítenünk, segítenünk kell egy ügyfelünknek, vagy megosztott csapatokkal kell együttműködnünk. A motorral felszerelt kamerának és az innovatív kialakítású emelőtalpnak köszönhetően a BCC950 segítségével egyszerű és természetes feladat a videókonferenciák lebonyolítása.

Természetes hangzás

A visszhangszűréssel és zajszűrő technológiával rendelkező BCC950 elnyomja a zavaró háttérzajokat és a visszhangot, így minden hangot tisztán és természetesen ad vissza. Élvezze az egész teret kitöltő hangzást a teljes tartományt lefedő hangszóróból, vagy helyezze a fülébe a fülhallgatót, hogy ne zavarjon másokat.

Kézi távirányító

A BCC950 kamerája és hangereje a kihangosítón, illetve a kézi távirányítóval a helyiség minden pontjáról szabályozható. A hasznos némítógomb mindkét esetben könnyen elérhető.

Plug&Play kapcsolat

Mivel nem igényel speciális szoftvereket, képzést vagy karbantartást, a videókonferenciák lebonyolítása valóban gyerekjáték. Semmit sem kell beállítani vagy telepíteni: mindössze a számítógéphez vagy a Machez kell csatlakoztatni a BCC950 eszközt, és már kezdődhet is a megbeszélés.

Kiváló minőségű optika

A BCC950 eszköz kiváló minőségű optikával rendelkezik, aminek eredménye a világos, tiszta kép, valamint a színhűség és a képélesség. 180°-os szögben pásztázhat végig a helyiségen, és akár 1,2-szeres nagyítást végezhet HD minőségben vagy 4-szereset SD minőségben, hogy kiemelje az apró részleteket.

 • Rendszerkövetelmények: Windows 7,8.1,10, macOS X 10.7 vagy újabb
 • Méretek:
  • Magasság: 154 mm
  • Szélesség: 150 mm
  • Mélység: 104 mm
  • Magasság emelővel: 345 mm
 • Tömeg: 568 g
 • Tartozékok:
  • BCC950 ConferenceCam bázisállomás és csatlakoztatott USB-kábel
  • Kameraemelő talp
  • Webkamerafej
  • Tápkábel
  • Termékkalauz
  • Távirányító
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés