Niceboy
Niceboy Stream Pro Webkamera állvánnyal
  • Cikkszám: 272692
Niceboy

Niceboy Stream Pro Webkamera állvánnyal

  • Cikkszám: 272692

16 749 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Videófelbontás
1920 x 1080p
USB csatlakozó
Igen

Full HD felbontású videó, autofókusz vagy beépített mikrofon. A jól felszerelt Niceboy STREAM PRO webkamera mindezekkel rendelkezik. Ily módon ideális választás mindazok számára, akinek igazán jó képre és hangra van szükségük a barátokkal vagy kollégákkal folytatott kommunikációhoz.

Beállítás egy pillanat alatt

A Niceboy STREAM PRO kamera előnye a változatosság. Jól átgondolt szerkezeti kialakításának köszönhetően a kamerát a monitoron és a munkaasztalon egyaránt elhelyezheti. A 90°-os látószög bármilyen jelenet rögzítésére alkalmas. A webkamera USB 2.0 kompatibilis.

Fokozottan akadásmentes, nagy részletességű FullHD kép

FullHD felbontású üveglencse, akadásmentes videofelvétel, másodpercenként 30 képkocka, világos, természetes színekben rögzített részletek. Csevegjen a Niceboy STREAM PRO-val, és élvezze ki az attraktív, valósághű videókat.

Mindig éles kép autofókusszal

A Niceboy STREAM PRO autofókusz (autofocus) funkcióval büszkélkedhet. A webkamera ily módon alkalmazkodik az aktuális jelenethez, és kiválasztja az optimális fókuszt, hogy az átvitt kép mindig tökéletes legyen.

Tetszőleges fényviszonyok melletti tiszta kép

Felvételeit készítse attraktív tompított fényviszonyok mellett, vagy teljes megvilágításban. Az integrált autofókusz és a fénykorrekció funkciók a képet a környező körülményekhez igazítják. A kiváló f/1.8 rekeszértékű objektívvel kombinálva az eredmény mindig tökéletesen éles kép.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés