Niceboy
Niceboy Stream Webkamera állvánnyal
  • Cikkszám: 272691
Niceboy

Niceboy Stream Webkamera állvánnyal

  • Cikkszám: 272691

5 689 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Videófelbontás
1280 x 720p
USB csatlakozó
Igen

A Niceboy STREAM egy elérhető árú, streamingeléshez és videokommunikációhoz jól használható, 1280 x 720 HD felbontású webkamera. A webkamerát csipesszel egyszerűen rögzítheti az asztalra vagy a monitorra. A Niceboy STREAM webkamera készülékházában mindent megtalál a tiszta kép- és hangátvitelhez.

Telepítés másodpercek alatt

A Niceboy STREAM webkamera alapja a rendkívül egyszerű használat. A csipesz segítségével könnyen hozzáfogatható közvetlenül a monitorhoz, vagy egyszerűen elhelyezhető bármilyen sík felületen. A Plug & Play típusú webkamera csatlakoztatását követően nincs szükség semmilyen további telepítésre, és a kamera azonnal használható.

HD felbontású akadásmentes videofelvétel

A Niceboy STREAM praktikus, HD felbontású webkamera. A készülékházban található kiváló minőségű HD CMOS érzékelő minden részletet világos, természetes színekben rögzít. Az akadásmentes átvitel a 30 FPS magas képsebességen alapul.

Közvetlenül a kamerába telepített mikrofon

A hang tisztaságát és jó érthetőségét fejlett zajcsökkentéssel ellátott integrált mikrofon biztosítja. A problémamentes online kommunikációhoz így nincs szüksége semmilyen további külső eszközre. A webkamera USB 2.0 kompatibilis.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés