Microsoft
LEGO Harry Potter Collection - Xbox One játék
  • Cikkszám: 234905
Microsoft

LEGO Harry Potter Collection - Xbox One játék

  • Cikkszám: 234905
7 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
74 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
7 év
Műfaj
Akció-Kaland

Típus: Akció és kaland
Ajánlott életkor: 7
Kiadó: Warner Bros. Interactive

Részletes ismertető

Lépj be újra a varázslók és muglik rejtélyes világába a Lego Harry Potter Collection segítségével! Az előző generáció két sikerjátéka most egy csomagban vásárolható meg grafikailag felújított változatban, két exkluzív DLC pakkal együtt. Ez a roppant tartalmas csomag egyaránt tartalmazza a Lego Harry Potter Years 1-4 és Lego Harry Potter Years 5-7 játékokat, ami akár hónapokra is le fogja kötni a Potter rajongó gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

A fordulatos sztoriban végigkövetheted mind a hét rész eseményeit: lásd Roxfortot ahogy még soha, vedd fel a harcot a Dementorok ellen, járd be a Tiltott Rengeteget és győzd le Voldemort Nagyurat ebben a kiváló ár / érték aránnyal rendelkező megapakkban. Természetesen a Lego játékok legszebb hagyományaihoz mérten a Lego Harry Potter Collection mindkét kalandját végigjátszhatod akár egy barátoddal karöltve is, ami megduplázza a móka mértékét.

A rajongók legnagyobb örömére a játékban a Harry Potter univerzum minden fontosabb karakatere feltűnik játszható formában, a helyszínek felépítése pedig szinte ordít azért, hogy akár kétszer, háromszor is végigkutasd őket és felleld az összes rejtett gyűjtögetnivalót. Új szintre emelt grafika, extra tartalmak, furfangos fejtörők és tengernyi felfedezendő titok jellemzi a Lego Harry Potter Collectiont, mely tökéletes választás a rajongóknak és a könyvek / filmek világával még csak most ismerkedők számára egyaránt.

  • Platform: XBOX One
  • Típus: Akció és kaland
  • Ajánlott életkor: 7
  • Kiadó: Warner Bros. Interactive

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés