Microsoft
Xbox One - Ori And The Will Of The Wisps
  • Cikkszám: 233912
Microsoft

Xbox One - Ori And The Will Of The Wisps

  • Cikkszám: 233912
8 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
89 Pont
db
  • Gyári garancia: 1 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
7 év
Műfaj
Akció

Korhatár: 7+
Fejlesztők: Moon Studios
Kiadó: Microsoft
Platform: Xbox One

Részletes ismertető

A több mint 50 díjat és jelölést begyűjtő „Ori and the Blind Forest” című elismert kalandjáték készítői végre előálltak a várva várt folytatással: az „Ori and the Will of the Wisps” játékkal. Indulj el egy vadonatúj kalandra egy kiterjedt és egzotikus világban, ahol rengeteg ellenséggel és kihívást jelentő rejtvénnyel fogsz találkozni a küldetésed során, melynek célja, hogy felfedezd, mi is lesz Ori sorsa.

Merülj el az egyedi, „kézműves” történet világában

Fedezd fel Ori valódi végzetét ebben az érzelmesen magával ragadó, lenyűgöző zenei aláfestéssel gazdagított kalandban. Fedezd fel a kiterjedt, egzotikus és lenyűgözően gyönyörű környezetet.

Fejlessz új készségeket

Vidd végig Orit a kimondatlan veszély utazásán az újonnan szerzett spirituális fegyverek, varázslatok és támadások segítségével. Használd ki a vadonatúj szilánkrendszert, melynek segítségével aktiválhatod Ori újonnan megtalált képességeit, illetve testreszabhatod a játékstílusodat.

Nézz szembe legendás ellenségekkel és kihívást jelentő rejtvényekkel

Életnagyságúnál is nagyobb főellenségek – tornyosuló ellenségekkel és izgalmas menekülési útvonalakkal találkozhatsz. Új karakterek – kérj segítséget az új karakterek kiterjedt körértől, akik segítenek felfedni Ori titokzatos sorsát.

Fedezz fel új, lélegzetelállító játékmódokat

Spirit Trial versenyek – száguldj a ranglista elejére az egyedi gyorsasági kihívásokban a játék során. Spirit Shrine játékok – szállj szembe az egyre nagyobb kihívást jelentő ellenségekkel az időre menő játékokban, és gyűjts be jutalmakat.

  • Műfaj: Akció
  • Korhatár: 7+
  • Fejlesztők: Moon Studios
  • Kiadó: Microsoft
  • Platform: Xbox One

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés