Xbox One
Xbox One - Titanfall
  • Cikkszám: 157876
Xbox One

Xbox One - Titanfall

  • Cikkszám: 157876
1 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
14 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
16 év
Műfaj
Akció

Titanfall Készülj, mert hamarosan itt a Titanfall! A Call of Duty egyik társalkotója és a Call of Duty sorozat munkálataiban szintén kulcsszerepet játszó további fejlesztők által készített Titanfall egy sohasem látott univerzumban játszódik, szembeállítva az aprót az óriásival, a természetest az iparival és az embert a géppel.
     
      
Platform: Xbox One konzol
Műfaj: Akció, FPS
Korhatár: 16 éves kortól ajánlott

Részletes ismertető

Titanfall

Készülj, mert hamarosan itt a Titanfall! A Call of Duty egyik társalkotója és a Call of Duty sorozat munkálataiban szintén kulcsszerepet játszó további fejlesztők által készített Titanfall egy sohasem látott univerzumban játszódik, szembeállítva az aprót az óriásival, a természetest az iparival és az embert a géppel.
     
A Titanfall a közeli jövő gyors tempójú hadviselését mutatja be, lehetőséget adva játékosainak, hogy elit vadászpilótaként vagy a sokoldalúan használható, nehézfegyverzetű Titanokat irányítva harcoljanak. A Titanfall újraalkotta a harcrendszer és a mozgás alapjait, lehetővé téve, hogy a játékosok menet közben váltsanak taktikát, a helyzettől függően választva a támadás vagy a menekülés közül.
      
A Titanfall a feszített tempójú online ütközeteket a hagyományosan a hadjárat módokra jellemző drámai pillanatokkal és filmes stílusú megjelenítéssel kombinálva nyújt egyedi élményt.
  • Platform: Xbox One konzol
  • Műfaj: Akció, FPS
  • Korhatár: 16 éves kortól ajánlott
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés