Microsoft
EA FIFA 20 XBOX One Játék
  • Cikkszám: 232215
Microsoft

EA FIFA 20 XBOX One Játék

  • Cikkszám: 232215
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
3 év
Műfaj
Sport
Korhatár: 3+
Műfaj: Sport
Kiadó: EA Sports
Fejlesztő: EA Canada

Fifa 20:

Mutasd meg a stílusod!

Mutasd meg a stílusod a FIFA 20 új VOLTA futball módjában. Építsd fel a csapatodat, válaszd ki a felszerelésedet, és mutasd meg magad az utcákon a világ minden tájáról származó futballpályákon.

Autentikus játékmenet

Az autentikus játékmenet az idő, a tér és a pozíció magasabb fokú megértését biztosítja a mesterséges intelligencia által irányított játékosok számára, ezzel nagyobb hangsúlyt fektetve a felhasználó által vezérelt játékra az új dinamikus, egy az egy elleni küzdelmek, a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia által vezérelt védelem és a természetes játékosmozgások segítségével.

Meghatározó pillanatok

A meghatározó pillanatok nagyobb fokú irányítást kínálnak a mérkőzés eredményét meghatározó pillanatok felett. Az utolsó harmad irányított befejezésétől a hátsó részen történő irányított szerelésig terjedő lehetőségekkel, valamint az új oldalsó becsúszással és a szabadrúgás frissítésével nagyobb beleszólásod lehet az egyes játékok kulcsfontosságú szakaszaiba.

Labdafizika

Az új labdafizikai rendszer a FIFA 20 játékmenetét a realizmus új szintjére emeli, új lövésútvonalakat, reálisabb szerelési hatásokat és fizikailag vezérelt viselkedést kínálva.

Globális futballpályák

Az amszterdami aluljárótól a londoni utcai ketrecen keresztül a tokiói tetőtérig terjedő helyszíneken a VOLTA Football révén a világ kedvenc játékának új oldalát ismerheted meg.

Játssz a saját stílusodban

Próbáld ki a 3v3 Rush (Nincs kapus), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 és a Professional Futsal játékmódot is. Ezenkívül a VOLTA különböző méretű arénákat, valamint fallal rendelkező és anélküli környezeteket is kínál, így biztosítva a szabadságot a gyönyörű játékban való részvételhez.

Játékmódok

Építsd fel a csapatodat a VOLTA Worldben, irányítsd a játékosodat a VOLTA Story módban, játssz a Promotion és Relegation játékmódokkal az online VOLTA League-ben, vagy vidd ki kedvenc professzionális csapataidat az utcára a VOLTA Kick-Off módban.

  • Platform: XBOX One
  • Korhatár: 3+
  • Műfaj: Sport
  • Kiadó: EA Sports
  • Fejlesztő: EA Canada

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés