8 automatikus program
Egy készülék, számtalan kulináris lehetőség
Mire van kedved? Hasábburgonyára, steakre, garnélarákra, csirkecombra, húsételekre, süteményekre, halra, vagy csak fel szeretnéd melegíteni a kész ételt? Az MFR-11 fritőzzel mindezt – és még ennél is többet – pillanatok alatt elkészítheted. A 8 automatikus program, amelyeket az egyes ételekhez egyedileg hangoltak, segít finomságokat készíteni minden alkalomra, édes és sós változatban egyaránt. Mindeközben mindig biztos lehetsz benne, hogy az ételek kívül ropogósak, belül pedig puhák lesznek.
Elektronikus vezérlőpanel LED kijelzővel
Intuitív kezelés
Egyetlen gombérintés elegendő ahhoz, hogy könnyedén és gyorsan ízletes ételeket készíts. Az elektronikus vezérlőpanel segít a hőmérséklet és a működési idő beállításában és nyomon követésében, így az eredmény mindig tökéletes lesz. A hangjelzéssel visszajelző érintőkapcsolók kényelmesebbé és élvezetesebbé teszik a használatot, különösen azok számára, akik értékelik az esztétikát és a készülék kezelésével járó élményt.
4,5 literes kosár
Nagy adag az egész családnak
Gyorsan szeretnél finom ételt készíteni az egész család számára? A zsiradék nélküli fritőz nagy kosara lehetővé teszi nagyobb mennyiségű étel egyidejű elkészítését. Ez különösen hasznos nagyobb létszámú család vagy vendégek számára való főzéskor, illetve összejövetelek alkalmával. A 4,5 literes kosár kapacitása nagyobb húsdarabok, zöldségek vagy más, nem szabványos méretű alapanyagok elkészítését is lehetővé teszi. Nem kell tartanod az odaégéstől: a kosár belseje tapadásmentes bevonattal rendelkezik, ami a tisztítást is megkönnyíti.
Hangjelzés
Kényelmes készülékhasználat
A konyhában gyakran egyszerre sok minden történik, és könnyen előfordulhat, hogy az étel odaég vagy túlfő. Az MFR-11 zsiradék nélküli fritőzzel ez nem fordul elő, még akkor sem, ha éppen egy másik helyiségben tartózkodsz. A készülék hangjelzéssel értesít a hálózatra csatlakoztatásról és a működés befejezéséről, így azonnal reagálhatsz, minimálisra csökkentve az ételek odaégésének vagy minőségromlásának kockázatát.

















