Greenworks
GreenWorks G24PS20 24V Ágvágó
  • Cikkszám: 266160
Greenworks

GreenWorks G24PS20 24V Ágvágó

  • Cikkszám: 266160

38 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemző
akár 20 perc akkumulátor üzemidő
Akkumulátor feszültség
24 V
Láncvezető hossz
20 cm

A Greenworks G24PS20 akkumulátoros magassági ágvágó könnyű kialakítású, ugyanakkor nagy, akár 4 méteres hatótávolsággal rendelkezik. Az áramellátást egy korszerű 24 V-os akkumulátorból kapja, amely minden 24 V szerszám között cserélhető.

Akkus rúdfűrész 20 cm-es vágórúddal és akár 4 méteres kinyúlással

A Greenworks G24PS20 egy könnyű, 24 V-os magassági ágvágó, amelyet magas ágak metszésére terveztek a kertben. A fejlett 24 V-os lítium-ion akkumulátorral működő fűrész kis súlya ellenére nagy teljesítményt nyújt. A maximális kényelem érdekében üzemanyagtartály vagy elektromos kábelek nélkül. Egyszerűen helyezze be az akkumulátort, és kezdheti a munkát.

A 20 cm-es láncfűrész és a 2,4 m hosszúságú, 3 részből álló osztott nyél segítségével a különböző magasságok vágása még soha nem volt ilyen egyszerű.

Munka különböző magasságokban

A Greenworks G24PS20 kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi a könnyű kezelést vágás közben, és a könnyű szállítást. A 3 részből álló osztott nyél lehetővé teszi a különböző hosszúságok beállítását, hogy akár 4 m magasságban is elérje az ágakat, valamint egyszerűen tárolható a garázsban vagy a kertben.

Automatikus láncolajozás

A G24PS20 20 cm-es vágórúddal és lánccal rendelkezik, beépített automatikus olajozó rendszerrel. Egyszerűen töltse fel a tartályt láncolajjal, és máris nekiállhat a feladatnak. Az átlátszó ablak lehetővé teszi az olajszint ellenőrzését, biztosítva, hogy a lánc mindig megfelelően olajozott legyen.

A 24V-os család része

A Greenworks G24PS20 teljes kényelmet kínál, üzemanyag vagy elektromos kábelek nélkül. Ehelyett egyszerűen helyezze be a fejlett 24 V-os akkumulátort, és készen is áll. A Greenworks 24V család részeként az akkumulátor számos különféle szerszámban használható, a fűnyíróktól a sövénynyírókig, a lombfúvókig és még az elektromos kéziszerszámokig is.

A csomag akkumulátort nem tartalmaz!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés