Greenworks
GreenWorks GD24CS30 Láncfűrész 30 cm
  • Cikkszám: 266165
Greenworks

GreenWorks GD24CS30 Láncfűrész 30 cm

  • Cikkszám: 266165

47 899 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemző
Automata lánckenés
Akkumulátor feszültség
24 V
Láncvezető hossz
30 cm
Súly
2,6 kg

A Greenworks GD24CS30 vezeték nélküli láncfűrész tökéletes választás tűzifa aprításához, mivel könnyű és kompakt. Egy továbbfejlesztett 24V-os akkumulátorról működik, amely minden 24V-os Greenworks szerszámmal használható.

Kompakt, 30cm-es, vezeték nélküli láncfűrész

A Greenworks GD24CS30 terméke robusztus, kis súlyú 24V-os láncfűrészét ház körüli és barkácsmunkákra tervezték. Egy továbbfejlesztett 24V-os lítium-ion akkumulátorról működik és kompakt mérete ellenére komoly teljesítményre képes. A kényelmes használatot nem zavarják meg az elektromos vezetékek vagy hogy kifogyott a benzin; egyszerűen csatlakoztassa az akkumulátort és kezdődhet a munka.

A gép mindössze 2,6 kg súlyú; még sosem volt ilyen egyszerű a tűzifa aprítása.

Szénkefe nélküli motor

A GD24CS30 szénkefe nélküli motorja maximális hatékonyságot és teljesítményt nyújt. Még nagyobb erő, még hosszabb üzemidők és még nagyobb láncsebesség a kefés motorral rendelkező láncfűrészekhez képest.

Tiszta vágás minden alkalommal

A 7,8 m/s láncsebesség a tiszta vágás kulcsa. Az automata kenőrendszer gondoskodik a lánc kenéséről használat közben, hogy problémamentes legyen a munka és hosszabb a gép élettartama.

A 24V-os család tagja

A Greenworks GD24CS30 teljes körű felhasználói kényelmet nyújt tankolás és zavaró elektromos vezetékek nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a továbbfejlesztett 24V-os akkumulátort és már kezdődhet is a munka. A Greenworks 24V-os család tagjaként, az akkumulátor számos különféle eszközzel használható a fűnyíróktól kezdve, a sövényvágókon és lombfúvókon át egészen a kézi szerszámokig.

Az akkumulátor és töltő nem tartozék!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés