Bosch
Bosch Easy Impact 18V-40 Akkus kétfokozató ütvefúró-csavarozógép (06039D8101)
  • Cikkszám: 278932
Bosch

Bosch Easy Impact 18V-40 Akkus kétfokozató ütvefúró-csavarozógép (06039D8101)

  • Cikkszám: 278932
34 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
349 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Tokmány típusa
13 mm
Akkumulátor feszültség
18 V
Max. furat-Ø betonban
13 mm
Max. furat-Ø acélban
13 mm
Max. furat-Ø fában
30 mm
Akkumulátor
1 500 mAh
Tartozékok
1 db PBA 18V 1.5Ah akkumulátor, Dupla csavarbehajtóbit, AL 18V-20 töltő, Szállítókoffer

Csavarbehajtás, fúrás vagy ütvefúrás erőfeszítés nélkül és rugalmasan

Az akkus EasyImpact 18V-40 kombinált fúró sokoldalú univerzális szerszám számos fúrási és rögzítési feladathoz. A 2 sebességfokozat gyors fúrást és erőteljes csavarozást tesz lehetővé, míg a 20 nyomatékszinttel maximális pontosság érhető el csavarbehajtáskor. A 13 mm-es egyhüvelyes tokmánnyal egyszerűen cserélhetők a fúrószárak és bitek. Az ergonomikus kialakításnak és a beépített LED-eknek köszönhetően a munka hatékonyan és kényelmesen végezhető még a rossz megvilágítású helyeken is. Egyértelműen jó választás fával, fémmel, műanyaggal és falazatban végzendő munkákhoz. Ez a szerszám a POWER FOR ALL ALLIANCE rendszer része. Egyetlen akkumulátorral nagyszámú, különböző márkájú szerszám működtethető.

Részletes ismertető

Bosch POWER FOR ALL akkus rendszer

Fúráshoz, takarításhoz és kertészkedéshez. Gyors és egyszerű váltás a különböző készülékek között a Bosch 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátorával. A még nagyobb rugalmasságért az akkumulátor a POWER FOR ALL akkumulátort használó egyéb szerszámokhoz is használható.

Két sebességfokozat a mindig optimális teljesítményért

A 2 sebességfokozatnak köszönhetően minden feladathoz kiválasztható a megfelelő teljesítmény. a kis sebességű első fokozat ideális a nagyobb átmérőjű csavarozáshoz és fúráshoz, míg a második sebességfokozat gyors fúrást tesz lehetővé kisebb átmérőnél.

Precizitás egyszerűen

20 nyomatékbeállítás a maximális precizitásért: a kívánt nyomaték egyszerű kiválasztása az előbeállító gyűrűn a különböző anyagoknál szükséges egyedi beállításokhoz. A maximális beállítás optimális teljesítményt biztosít.

Beépített szórt fény

A PowerLight funkció nagy teljesítményű beépített LED-et jelent, amely szórt fényt biztosít a munkadarab optimális megvilágításához sötét környezetben is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés