Candy
Candy Fresco CCE4T620ES Alulfagyasztós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 267492
Candy

Candy Fresco CCE4T620ES Alulfagyasztós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 267492

184 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 1 849 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
377 l
Hűtő űrtartalma
258 l
Fagyasztó űrtartalma
119 l
Technológia
Total NoFrost
Zajszint
38 dBA
Szín
Ezüst
No frost
Igen
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
264 kwh/év
Automatikus leolvasztás a hűtőtérben
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Gyorshűtés funkció
Igen
Hűtőtípus
Alulfagyasztós
Magasság
200 cm
Szélesség
59,5 cm
Mélység
65,8 cm
Tovább olvasom
377 l
Űrtartalom
258 l
Hűtő űrtartalma
119 l
Fagyasztó űrtartalma
Total NoFrost
Technológia
38 dBA
Zajszint
Ezüst
Szín

A Fresco egy vadonatúj Candy kombi hűtőszekrény, amelyet Olaszországban terveztek, és különböző méretekben kapható, hogy könnyen illeszkedjen bármilyen típusú konyhához. A flexy rendszernek köszönhetően lehetősége van a belső teret az Ön igényeinek megfelelően alakítani. Ezenkívül a hOn alkalmazással teljes mértékben kihasználhatja a hűtőszekrényben rejlő lehetőségeket, mind a WIFI-csatlakozású modellekben, mind a csak tartalom alkalmazással felszerelt modellekben.

Erős polcok

Az üvegpolcok vastagságuknak köszönhetően rendkívül biztonságosak és ellenállnak az élelmiszerek tárolásának. Lekerekített és elegáns kialakításuknak köszönhetően könnyen tisztíthatók, elkerülve a szennyeződések felhalmozódását a résekben.

Csökkenti a penészgombák elszaporodását

Csökkentse a penészgombák elszaporodását a Hygiene Gaskets, a hűtő- és fagyasztótömítések speciális penészgátló kezelésével.

Rugalmas elrendezés

Mozgassa át polcait, és élvezze a belső elrendezés akár 100 különböző kombinációját, hogy jobban elrendezhesse hűtőszekrényét. Ezenkívül a Total No Frost Circle+-nak köszönhetően, amely egyenletesen tartja a hőmérsékletet és a páratartalmat a hűtőszekrény minden pontján, bárhol tárolhatja ételeit.

Tárolja a gyümölcsöket és zöldségeket a legjobb formában

Tartsa gyümölcsét és zöldségét a legjobb minőségben, mindig megfelelő páratartalom mellett a tágas Cool Box fióknak köszönhetően frissességszabályzóval.

Akár 40%-kal tovább tartja frissen az ételt, bárhol tárolja is

A Total No Frost Circle+ technológiának köszönhetően az állandó és homogén hőmérséklet, valamint a páratartalom garantált hűtőszekrénye minden polcán és sarkán. Az oldalsó légáramlás az oldalsó kivezető nyílásokon keresztül hosszabb ideig tartja frissen az élelmiszert, bárhol is tárolja.

Megakadályozza a jégképződést

Ez a rendszer hideg levegőt állít elő a fagyasztórészben, majd egyenletesen elosztja azt a hűtőszekrény üregében a No Frost panelen található fúvókák segítségével. A hűtőszekrényben a hőmérséklet és a páratartalom mindig állandó marad, így az étel hosszú ideig ízletesebb és frissebb marad. A Total No Frost rendszer nem termel fagyot a fagyasztórekeszben, ezért soha nem lesz szükség a fagyasztó leolvasztására.

Ergonomikus és funkcionális fogantyú

Az új ergonomikus és funkcionális fogantyú illeszkedik az ajtó lekerekített éleihez, így a termék lágyabb megjelenést és jobb fogást biztosít.

Összekapcsolt funkciók világa

Miért nem használja ki a legtöbbet a hűtőszekrényből? Töltse le a hOn alkalmazást, és fedezze fel a csatlakoztatott funkciók teljes készletét, amelyek leegyszerűsítik mindennapi életét. Kezelje készülékét távolról, egyszerűen okostelefonja segítségével, és élvezze a számos funkciót, mint például az Inventory Assistant, a Smart Drink Assistant és még sok más.

Gyorsabban lehűti az ételeket és italokat

Amikor gyorsan le kell hűteni az ételeket és italokat, csak aktiválja a Super Freeze vagy a Super Cool funkciót, és hűtőszekrénye eléri az optimális hőmérsékletet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés