LG
LG GBB62BLFGC Alulfagyasztós hűtőszekrény
  • Cikkszám: 265174
LG

LG GBB62BLFGC Alulfagyasztós hűtőszekrény

  • Cikkszám: 265174

210 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 5 990 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Űrtartalom
384 l
Hűtő űrtartalma
277 l
Fagyasztó űrtartalma
107 l
Technológia
DoorCooling+™, Gyorsfagyasztás, LINEARCooling™, MultiAirflow, NatureFRESH™, ThinQ™
Zajszint
35 dBA
Szín
Fekete
No frost
Igen
Energiaosztály
D
Éves energiafogyasztás
215 kwh/év
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
Hűtőtípus
Alulfagyasztós
Magasság
203 cm
Szélesség
59,5 cm
Mélység
68,2 cm
Tovább olvasom
384 l
Űrtartalom
277 l
Hűtő űrtartalma
107 l
Fagyasztó űrtartalma
DoorCooling+™, Gyorsfagyasztás, LINEARCooling™, MultiAirflow, NatureFRESH™, ThinQ™
Technológia
35 dBA
Zajszint
Fekete
Szín

Nem fogja megbánni, ha az LG GBB62BLFGC Alulfagyasztós hűtőszekrényére esik választása! A hűtöszekrény  LinearCooling™, DoorCooling + ™, FRESHConverter™ és SmartThinQ™ technológiákkal felszerelt, tökéletes darabja lehet háztartásának. A fekete színű, 384 liter összesített űrtartalmú termék egyszerre hűtőszekrény és fagyasztó, így helyet spórolhat konyhájában.

NatureFRESH™ a frissesség érdekében

Élvezze a friss zöldségek és gyümölcsök zamatos ízét. Kényeztesse érzékeit, hogy az étkezés igazán örömteli legyen! A zöldségek és gyümölcsök élénk látványa, tápanyagteli, duzzadó érintése, friss illata, roppanós hangja és zamatos íze biztosított a NatureFRESH™ technológiának köszönhetően.

LINEARCooling™ technológia a megfelelő hőmérsékletért

Az LG Lineáris Inverter Kompresszor csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, így hosszabb ideig képes megőrizni a gyümölcsök és zöldségek frissességét. Ezáltal egyenletes hűtés biztosított 24 órán keresztül. Ily módon garantált a precíz hőmérséklet-szabályozás.

DoorCooling+™ az egyenletes belső hőmérsékletért

A DoorCooling+ technológia akár 32%*-kal gyorsabb és egyenletesebb hűtést tesz lehetővé. A DoorCooling+™ egyenletesebb belső hőmérsékletet biztosít a hűtőszekrény elején lévő szellőzőnyílások segítségével, ezáltal az ételek tovább megőrzik frissességüket.

*UL-teszteredmények alapján, melynek során az LG saját mérési módszerét használva az LG DoorCooling+ funkció nélküli (GBB60NSZHE) és a DoorCooling+ funkciós (GBB72NSDFN) modellek esetén azt vizsgálták, hogy mennyi időre van szükség ahhoz, hogy az ajtóra szerelt felső kosárban a hőmérséklet 24.8°C-ról 8°C-ra csökkenjen.

FRESHConverter™ az ételek élettartamának növeléséért

Válassza ki az optimális hőmérsékletet ételeinek A FRESHConverter™ tároló segítségével. A tároló ideális körülményeket biztosít a húsok, halak és zöldségek tárolásához, így tovább maradnak frissek.

Kényelmes és praktikus tárolás

Kiemelkedő kényelem biztosított konyhájában, amennyiben ezt a hűtőszekrényt választja! A bortartó praktikus megoldás lehet bárki számára, hiszen segítségével sokkal egyszerűbben csoportosíthatók az italok. Ez a kiegészítő ráadásul az egyik leggyakoribb igény a vásárlók részéről. Ez a hűtőszekrény prémium bortartóval felszerelt, mely 5 palack tárolására alkalmas.

SmartThinQ™ a könnyed személyre szabhatóságért

E technológia segítségével a hűtő beállításai távolról is módosíthatók. A SmartThinQ™ technológia lehetővé teszi, hogy az LG SmartThinQ™ alkalmazással kompatibilis okostelefonját használva távolról is módosíthassa hűtőszekrényének főbb beállításait, hogy az készen álljon például a nagybevásárlás utáni feltöltésre.

További termékjellemzők:

  • Hűtőközeg: R600a
  • Nyitott ajtó figyelmeztetés: Igen
  • Bortartó: Igen
  • Súly (bruttó): 78 kg
  • Súly (nettó): 74 kg

Mélyhűtő:

  • Fiókok száma: 3
  • Fagyasztási kapacitás: 10 kg / 24 óra

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés