Nilfisk
Nilfisk Autótisztító készlet (128501318)
  • Cikkszám: 266315
Nilfisk

Nilfisk Autótisztító készlet (128501318)

  • Cikkszám: 266315

7 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

A Nilfisk autó tisztító készlet segít Önnek autója könnyebb mosásában és szárításában. A szuperhab permetező ideális nagyobb felületek tisztítására. Egy kézi mosókesztyű is tartozik a készlethez, ami a gyengédebb tisztítást teszi lehetővé. Egy nagy nedvszívó törülköző teszi teljessé az autóskészletet, így lehetővé válik, hogy a tisztítás után megszárítsa a járművet.

A Nilfisk autóskészlet segítségével Ön könnyen és egyszerűen tisztíthatja meg járművét. A hab permetező magas teljesítménye biztosítja, hogy a tisztítandó felületet gazdag habréteg borítsa, így az könnyebben tisztítható, és csökkenti a hab újra felhordásának szükségességét. A Nilfisk Super Habosító Tartállyal a hagyományos habpermetezőkhöz képest akár 30%-kal kevesebb vegyszerrel érhet el hatékony tisztítási eredményt.

A Nilfisk mosókesztyű egy kétoldalú puha és szuper nedvszívó mosókesztyű, mely hatékony és kíméletes autótisztítást tesz lehetővé, tökéletes az érzékeny területek, például az autó fényezése és az üvegek tisztítására anélkül, hogy karcolná vagy károsítaná azokat.

A nagy nedvszívó törülköző teszi teljessé az autótisztító készletet, és lehetővé teszi, hogy a tisztítás után úgy szárítsa meg a járművet, hogy azon ne jöjjenek létre vízfoltok. Használja a törlőkendőt a Nilfisk Magic Wax vegyszerünkkel együtt, és érjen el tökéletesen tiszta és ragyogó felületet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés