Delonghi
De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.81.TB Automata kávéfőző
  • Cikkszám: 260943
Delonghi

De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.81.TB Automata kávéfőző

  • Cikkszám: 260943

189 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 390 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 450 W
Üzemi nyomás
15 bar
Állítható őrlési finomság
Igen
Kávéfőző típusa
Automata kávéfőző
Kávéerősség állítás
Igen
Kávétartály kapacitás
250 g
Állítható kávéhossz
Igen
Programozható bekapcsolás
Nem
Szélesség
36 cm
Mélység
24 cm
Magasság
44 cm
Súly
8 kg
1 450 W
Teljesítmény
15 bar
Üzemi nyomás
Igen
Állítható őrlési finomság
Automata kávéfőző
Kávéfőző típusa
Igen
Kávéerősség állítás
250 g
Kávétartály kapacitás

A kompakt De'Longhi Magnifica Evo kávéfőző egy egyszerű út a tökéletes kávé világába. Úgy tervezték, hogy kiszolgálja azokat, akik gyorsan és egyszerűen akarják elkészíteni a kávéjukat, anélkül, hogy veszélyeztetnék a markáns ízeket. Az intuitív kezelőpanel színes ikonokkal egyszerre mutatja az összes rendelkezésre álló kávéreceptet, az igazi eszpresszótól a hosszú kávéig vagy a vonzó Latte Macchiato-ig. Így könnyebb elkészíteni a tökéletes kávét!

Élvezze a gondtalan kávézás pillanatát a felhasználóbarát De'Longhi automata kávéfőzővel! A De'Longhi szabadalmaztatott Latte Crema rendszere biztosítja, hogy a cappuccino-t tökéletesen megkoronázza a krémes hab minden alkalommal a megfelelő hőmérsékleten. Fekete kávé receptek: eszpresszó, kávé, hosszú. Tejeskávé receptek: Latte Macchiato, MyLatte, Cappuccino.  A kávé hossza és erőssége is ízlés szerint állítható. A tejeskancsót magától, automatikusan tisztítja. Akár 14 cm magas pohárba is főzheti a friss kávékat, így egy hosszabb ital elkészítése sem jelent gondot. A tejeskanna részei könnyen szétszedhetők, és mosogatógépben is moshatók. Acélból készült, állítható kávédaráló 13 beállítással. Az automatikus vízkőmentesítő és öblítő program gondoskodik a készülék belsejének tisztításáról, és minden kivehető alkatrész könnyen szétszerelhető mosáshoz, nincs szükség külön tisztítószerekre vagy tablettákra. A tágas, 1,8 literes víztartályt könnyű feltölteni a készülék elejéről anélkül, hogy a készüléket mozgatná, és kompakt kialakításának köszönhetően nem foglal túl sok helyet a konyhában.

A Magnifica Evo a De'Longhi élményt testesíti meg fejlett technológiájával, autentikus italaival és elegáns, titán és fekete dizájnjával. Az intuitív színes kijelzőn 7 egyérintéses recepttel szolgálja fel a tökéletes olasz eszpresszót és számos más kávé- és tejital. Élvezze a sűrű és krémes tejhab selymesen sima textúráját az exkluzív LatteCrema rendszernek köszönhetően.

  • Készítsen személyre szabott tej- és kávéitalokat a My Latte segítségével
  • 7 egyérintéses recept, köztük hosszú, cappuccino és latte macchiato
  • Krémes, sűrű, hosszan tartó tejhab tökéletes hőmérsékleten az automatikus LatteCrema rendszerrel
  • Mosogatógépben mosható rács és tejeskancsó, plusz automatikus tisztító kancsó funkció a legmagasabb higiénia érdekében

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés