Somogyi
SAL VB 4000 bluetooth autóhifi fejegység
  • Cikkszám: 260817
Somogyi

SAL VB 4000 bluetooth autóhifi fejegység

  • Cikkszám: 260817
17 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
179 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
MP3 Lejátszás
Igen
Csatlakozók
4 x RCA; USB / SD / AUX
Bluetooth
Igen
USB csatlakozó
Igen
Kártyaolvasó
Igen

Ez a termék egy vezeték nélküli rádió, amely egy 4 x 45W-os Hi-Fi hangszóró kimenettel rendelkezik. A rádióhoz tartozik egy 3,5 mm-es AUX bemenet,a mivel könnyen rácsatlakoztathatja hordozható készülékét. Hozzá tartozik egy 4 x RCA aljzat erősítő, amivel egy aktív mélysugárzó csatlakozik a rádióhoz. A készülék közlekedési útinform szolgáltatást is nyújt.

Részletes ismertető

Ez a termék egy vezeték nélküli rádió, amely egy 4 x 45W-os Hi-Fi hangszóró kimenettel rendelkezik. A rádióhoz tartozik egy 3,5 mm-es AUX bemenet, amivel könnyen rácsatlakoztathatja hordozható készülékét. Hozzá tartozik egy 4 x RCA aljzat erősítő, amivel egy aktív mélysugárzó csatlakozik a rádióhoz. A rádióban található beépített és csíptetős külső mikrofon egyaránt. A mobiltelefont bluetooth és AUX csatlakozó segítségével is rá lehet csatlakoztatni a rádióra. A rácsatlakoztatott mobiltelefon zenelejátszóját is tudja kezelni a rádióval, emellett a telefon érintése nélkül lehetséges a telefonálás, a hívószám megjelenik a kijelzőn, a telefonbeszélgetés kihangosítható és a csengőhang megszólal a hangszórón keresztül. Hívás érkezésekor a rádió bekapcsol és BT módra vált. Emellett képes a hívások fogadására, befejezésére és visszahívásra. 3 féle lejátszási mód alkalmazható; dalbemutatás, ismétlés, véletlen sorrend. A készülék közlekedési útinform szolgáltatást is nyújt.  

A VB 4000 Autórádió és MP3/WMA lejátszó esztétikus kialakítása által minden autóban jól mutat. Ha régi rádió készüléke van gépjárművében, cserélje le egy korszerűbbre, hogy a modern funkciókat kihasználhassa utazások során.

Az autórádió vezeték nélküli BT kapcsolattal csatlakoztatható a készülékekhez, így a mobiltelefon zenelejátszóját vezérelni tudja. A rádió 18 FM memóriával ellátott, melyet kézi vagy automatikus állomáskereséssel tud beállítani. A zenék MP3 szöveges információk megjelenítését biztosítja. Több féle lejátszási mód közül választhat: dalbemutatás, ismétlés, véletlen sorrend. Hangszín, loudness és EQ hangzásbeállítás lehetőségek vannak az autórádión.

Könnyen végezhet telefonbeszélgetést a telefon érintése nélkül. Hívás érkezésekor a rádió bekapcsol és BT módra vált, valamint a kijelzőn látható a hívó száma. Hangosítsa ki a készüléket, a hívás minőségén garantáltan nem fog rontani, valamint a beépített és csiptetős külső mikrofon által jól hallható lesz.

Az autórádió 4 x 45 W Hi-Fi hangszóró kimenettel, 3,5 mm AUX bemenettel, 4 x RCA aljzat erősítővel, (aktív mélysugárzók csatlakozatásához) ellátott a sokoldalú használat érdekében.
A távirányítót tartozékként szállítjuk.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés